3F Superligaen

Lerager undrer sig over Slimane: Hvad ved han om FCK?

Anis Slimanes peptalk i Brøndby-omklædningsrummet før seneste Derby undrer FCK's Lukas Lerager. Midtbanespilleren stiller spørgsmålstegn ved Brøndby-profilens fokus.

Lukas Lerager undrer sig over Anis Slimanes fokus.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix.

Brøndby IF’s Anis Slimane valgte at holde en brandtale op til seneste Derby, der endte med en overraskende sejr til de blå-gule.

I peptalken udlagde Brøndby-profilen sin version af forskellen på Brøndby-fans og FCK-fans, hvilket får F.C. Københavns Lukas Lerager til at undre sig.

Den 29-årige midtbanespiller mener, Slimane burde have sit fokus et andet sted. Det fortæller han til Bold.

– Ved I, hvad forskellen er på en Brøndby-fan og en FCK-fan? For 80 procent af dem (FCK-fans, red.) er det en trend, eller det er en lækker trøje. Men for en Brøndby-fan er det en livsstil.

Sådan lød nogle af ordene fra Anis Slimane i Brøndby-omklædningsrummet, da han forsøgte at peppe sine holdkammerater op kort inden seneste Derby, som endte med Brøndby som 0-1 vindere i Parken. Du kan et stykke inde i videoen øverst i artiklen se Slimanes peptalk.

Se Slimanes peptalk fyre op under Brøndby-holdet: For vores fans er det en livsstil!

Ordene undrer som nævnt Lukas Lerager, der kun har hovedrysten til overs for Brøndby-profilen.

– Hvad ved han (Anis Slimane, red.) om FCK, og hvorfor skal han overhovedet fokusere på FCK? Lad ham snakke, siger Lerager.

De to klubber står søndag overfor sæsonens sidste Derby, når Brøndby Stadion danner ramme om et spændende opgør i den tætte sæsonafslutning.

Det forventes at blive en dramatisk affære som sædvanlig, og Slimanes peptalk er ekstra brænde på bålet, mener Lukas Lerager.

– Ja, selvfølgelig er det det, men samtidig synes jeg heller ikke, at ens motivation skal komme på grund af, at der er nogen, der står og siger noget om FCK. Det skal komme helt naturligt, siger midtbanespilleren.

Med en sejr til F.C. København søndag kan holdet potentielt rykke op på førstepladsen igen, hvis FC Nordsjælland samtidig sætter point til i det svære udebaneopgør mod AGF.

Omvendt kan Brøndby IF med en sejr rykke forbi Randers FC på femtepladsen, hvis kronjyderne ikke vinder over Viborg FF hjemme.

Medie: FCK lun på Daramy-afløser

Derbyet spilles på søndag klokken 16.00. Du kan se det spændende opgør på 3+ og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P