1 min læsningMedie: FCK lun på Daramy-afløser

F.C. København er angiveligt lun på en kantspiller i græsk fodbold som afløser for Mohamed Daramy.

1 min læsning
Luis Palma er angiveligt på FCK's radar som afløser for Daramy.
Foto: REUTERS/Henry Romero.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Daramy ud – Palma ind?

Det kan blive resultatet af F.C. Københavns kommende transfervindue.

Mohamed Daramys lejekontrakt udløber nemlig, og det er planen, at profilen vender tilbage til Ajax. De danske mestre har dog angiveligt fået interesse for en afløser i Grækenland. Det skriver BT.

Her præsterer den 23-årige kantspiller Luis Palma fra Aris Thessaloniki på højt niveau og har indtil videre scoret 11 mål og lavet fire assists i den græske Super League.

Men det er ikke kun F.C. København, der har fået øjnene op for Honduras-landsholdsspilleren. Der meldes også om interesse fra klubber som Leeds, Fenerbahce og især Rangers.

Skulle FCK være interesseret i at gøre interessen konkret og forsøge at købe Luis Palma, skulle prisen ligge omkring 37 millioner kroner (fem millioner euro). Den pris kan dog blive højere med det store interesse-felt, der meldes om.

Netop nu er F.C. København midt i den dramatiske afslutning på Superligaen, hvor holdet i skrivende stund er et enkelt point efter FC Nordsjælland på førstepladsen med fire kampe tilbage af Mesterskabsspillet.

Neestrup mangler forsvarsspillere: Det er en udfordring

Næste kamp for de forsvarende danske mestre er på søndag, hvor det gælder derbyet mod Brøndby på Brøndby Stadion. Der er kick off klokken 16.00, og du kan se kampen på 3+ og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer