2 min læsningHiljemark efter endnu et point: ‘Tilfreds’ er et forkert ord

AaB-cheftræner, Oscar Hiljemark, var ikke udpræget tilfreds med det ene point i Odense fredag, men der var positive ting at tage med.

2 min læsning
AaB-cheftræner Oscar Hiljemark var ikke udpræget tilfreds med et point i Odense fredag, men der var positive ting at tage med.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

For første gang siden ottende spillerunde er AaB over nedrykningsstregen.

Det kan ændre sig allerede på søndag, når AC Horsens møder FC Midtjylland, men i hvert fald for en stund kan nordjyderne nyde følelsen af at være på den rigtige side af den kedelige streg.

Med fredagens 1-1-resultat mod OB kunne ingen af holdene formentlig føle sig snydt, men det betyder ikke, at der var tilfredshed med det ene point i AaB-lejren.

– ‘Tilfreds’ er et forkert ord, synes jeg. Jeg synes, vi skal se på det som mod Lyngby; Når vi ikke spiller godt, så har vi et niveau så tilpas højt, at vi kan tage point mod de hold, som vi slås mod. Det er positivt. Er vi tilfreds med det – nej, sagde AaB-cheftræner Oscar Hiljemark efter kampen til Viasat.

Mål og Highlights: AaB over stregen efter point mod OB

Selvom det ene point altså sender AaB over nedrykningsstregen, så lod den 30-årige svensker sig bestemt ikke rive med af stemningen.

– Jeg ved ikke, om det føles særlig specielt, hvis jeg skal være helt ærlig. Vi kigger indad, og det gør jeg også; Hvordan kan vi gøre ting bedre. I dag præsterer vi ikke særlig godt, men tager alligevel point, lød det fra svenskeren.

Oscar Hiljemark har i sine seks superligakampe i spidsen for AaB kun tabt en enkelt gang, mens det er blevet til i alt 11 point.

Lucas Andersen efter point: Kan blive livsvigtigt

Det er markant bedre end det, som både Lars Friis og Erik Hamrén præsterede, da de tidligere på sæsonen havde taktstokken i Aalborg, for mens Friis fik ni point i ni kampe, så formåede den tidligere AaB-mestertræner, Hamrén, kun at skaffe seks point i 13 kampe.

Om Oscar Hiljemark er i spil til at få AaB-jobbet permanent er ikke til at sige, men på torsdag kan han gøre det vanskeligt for AaB-ledelsen at se bort fra ham. Her møder AaB nemlig F.C. København i pokalfinalen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer