2 min læsningOB-profil forventer forvandlet AaB fredag

OB har haft godt styr på AaB i denne sæson. Profilen Bashkim Kadrii forventer dog anderledes modstand fra nordjyderne fredag.

2 min læsning
Bashkim Kadrii har scoret i alle OB's opgør mod AaB denne sæson.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix.

OB har haft krammet på AaB denne sæson med syv point i tre kampe

Men siden seneste opgør mellem de to klubber har AaB vist flot form i bunden af Superligaen.

Derfor forventer OB’s Bashkim Kadrii et stærkere AaB-hold, når de to klubber mødes fredag i Odense.

– Jeg tror, det bliver en anderledes kamp end de andre gange, vi har mødt dem. Det virker til, at de har fundet et eller andet frem, og de har set gode ud de sidste par kampe, siger Bashkim Kadrii til OB’s hjemmeside og fortsætter:

– De har en masse tro på tingene, og derfor kommer de med en masse gåpåmod. Men det skal vi kunne stå imod og komme med vores spil på hjemmebane. Vi skal ind og lægge tryk på.

Bashkim Kadrii blev matchwinner i seneste opgør mellem de to klubber 10. april, da han på straffespark scorede til slutresultatet 2-3 til OB ude på Aalborg Portland Park. Offensivspilleren har scoret i alle tre af sæsonens opgør mod AaB.

– Det er lidt tilfældigt, at det lige har været mod dem. Vi skal bare være opmærksomme i de kontraer, de kommer i, og at de nok vil komme med et større pres, end de har gjort de andre gange. Vi skal være gode på kuglen og udnytte de omstillinger, vi får, siger han.

Meldingen fra OB er, at der kommer en del tilskuere til kampen i Odense. Halvanden tribune er allerede udsolgt på Nature Energy Park, og der er i det hele taget lagt op til tilskuerrekord i Superligaen i weekenden. Det kan du læse mere om i artiklen herunder.

Prognose: Superligaens tilskuerrekord bliver slået på Ceres Park i Aarhus søndag

Kampen mellem OB og AaB spilles som nævnt fredag på Nature Energy Park i Odense. Der er kick off klokken 19.00, og du kan se opgøret på TV3 Sport og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer