3F Superligaen

Wesström om Tverskov-farvel: Forskellige drømme

Det er OB's og Jeppe Tverskovs forskellige drømme for fremtiden, der gør, at de to parter nu står ved en skillevej.

Fodbolddirektør i OB, Björn Wesström, forklarer, at klubben og Jeppe Tverskov har forskellige drømme for fremtiden og derfor skilles.
Foto: Ritzau/Scanpix

Efter snart syv år i klubben, er Jeppe Tverskov til sommer fortid i OB.

Den blonde forsvarsspiller, der i denne sæson har været anfører for klubben, har ikke kunnet nå frem til en aftale om at forlænge sin nuværende kontrakt, og derfor skilles de to parter ved kontraktudløb 1. juli.

I OB har de været glade for Tverskov, men klubben har i sidste ende måttet sande, at dens drømme ikke stemmer overens med drømmene hos den nu snart tidligere anfører i klubben.

– Jeppe er en rigtig god ambassadør for OB, og det har han været i alle de år, han har repræsenteret klubben.

– I de samtaler, vi har haft, er vi nået frem til, at vores veje skilles for denne gang, fordi de drømme, vi vil jagte, ser anderledes ud, end de drømme Jeppe og hans familie har. Vi ønsker Jeppe og hans familie alt det bedste i fremtiden, siger Björn Wesström, der er fodbolddirektør i OB.

Officielt: Anfører er færdig i OB til sommer

30-årige Tverskov har ifølge OB i længere tid udviklet et ønske om at afsøge muligheden for et skifte til et andet miljø og en anden kultur.

Endnu er der intet nyt om, hvor karrieren skal fortsætte for Tverskov, men pilen peger efter alt at dømme mod udlandet for den 30-årige københavner.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P