3 min læsningOfficielt: Anfører er færdig i OB til sommer

Jeppe Tverskov har været i OB siden 2016, men den nuværende OB-anfører stopper i den fynske klub ved kontraktudløb til sommer.

3 min læsning
Jeppe Tverskov har været i OB siden 2016, men den nuværende OB-anfører stopper i den fynske klub ved kontraktudløb til sommer.
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Efter syv år i OB, skal Jeppe Tverskov til sommer have nyt græs under knopperne.

Den 30-årige forsvarsspiller har kontraktudløb i Odense til juli, og han ønsker nu at prøve sig af udenfor landets grænser.

Endnu ligger det dog ikke fast, hvor karrieren fortsætter.

– Nu har jeg været her i så mange år – og jeg har været rigtig glad for at være her og for at have haft så stor en rolle i lang tid – men det her er også et vindue for mig, til at se de muligheder der er for mig.

– Det er jeg spændt på, men det er også vemodigt. Jeg har været glad for at være en del af Odense, for ellers havde jeg ikke været her i så lang tid, men jeg tror også, at det nogle gange kan være spændende at prøve noget nyt og få nogle oplevelser med fodbolden, siger Jeppe Tverskov.

Wesström om Tverskov-farvel: Forskellige drømme

Tverskov kom til OB fra Randers FC i sommeren 2016, og han blev undervejs udnævnt til viceanfører i den fynske klub. Forud for denne sæson blev han forfremmet til anfører, og han lægger da heller ikke skjul på, at OB og Odense har stor betydning for ham.

– Jeg føler, jeg er kommet til et punkt, hvor jeg næsten er blevet elsket ubetinget. Uanset hvordan jeg har spillet, så synes jeg altid, folk har været søde og støttende, så det har været specielt de seneste uger, hvor der har været ekstra fokus omkring alt det her med min kontraktsituation.

– Det har været noget, som har rørt mig – men også mine nærmeste og familien – og jeg tror ikke, man skal negligere det. Det er ikke alle fodboldspillere forundt at have en rolle, hvor folk er så glade for én. Man skal huske at sætte ekstremt stor pris på det, når man er blevet så værdsat, som jeg er blevet, siger Jeppe Tverskov.

Mål og Highlights: Se snæver OB-sejr mod Silkeborg

Jeppe Tverskov har i alt nået 228 kampe for OB, og får han spilletid i sæsonens sidste fire superligakampe, når han i alt 209 kampe for fynboerne i Superligaen. Dermed vil han være den spiller i OB’s historie, der har spillet ottendeflest kampe for klubben i Superligaen.

OB tager afsked med Jeppe Tverskov fredag den 26. maj, når fynboerne spillerne sæsonens sidste hjemmekamp mod AC Horsens.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer