1 min læsningGrealish hylder De Bruyne: Sådanne aftener er skabt til ham

Kevin De Bruyne stod for Manchester Citys udlignende mål på Santiago Bernabeu tirsdag aften, og holdkammeraten Jack Grealish hylder nu belgieren.

1 min læsning
Jack Grealish, Manchester City, Kevin De Bruyne, Champions League.
Foto: Juan Medina/Reuters/Ritzau Scanpix

Det blev 1-1 tirsdag aften på Santiago Bernabeu.

Her havde Real Madrid ellers bragt sig foran i første halvleg, men Kevin De Bruyne ville det anderledes.

I det 67. minut sendte han et missil mod mål nogle meter udenfor Real Marid-feltet, og Thibaut Courtois var uden chancer inde på målstregen.

Med langskudsmålet og det uafgjorte resultat har Manchester City nu et ganske fint udgangspunkt forud for returopgøret om en uge, og Kevin De Bruynes holdkammerat, Jack Grealish, er da heller ikke bleg for at hylde belgieren.

– Vi ved alle, hvilken slags fyr Kevin er, og hvor utrolig en fodboldspiller han har været for denne fodboldklub. Aftener som den er bare skabt for ham, og det siger egentlig meget om ham.

– Manchester City-fans kan ikke tælle, hvor mange gange han har scoret vigtige mål eller lavet vigtige assists, siger Jack Grealish ifølge The Independent.

Carlo Ancelotti skriver CL-historie i Manchester: Overtager førstepladsen fra Sir Alex Ferguson

Returopgøret og den endelige duel om en plads i Champions League-finalen mellem Manchester City og Real Madrid spilles på Etihad Stadium i Manchester onsdag den 17. maj klokken 21.00.

Du kan se højdepunkterne fra tirsdagens Champions League-brag – herunder Kevin De Bruynes mål – i videoen øverst i artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer