2 min læsningStorsponsor fortsætter i Superligaen – lang aftale underskrevet

Danmarks største fagforerning, 3F, vil også fremover være navnesponsor for den danske Superliga.

2 min læsning
3F fortsætter som sponsor på Superligaen
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Det startede i 2019-20-sæsonen, og det bliver ved til minimum sommeren 2026.

Fagforeningen 3F har har skrevet under på en aftale, der også for de kommende tre sæsoner gør dem til navnesponsor i den danske Superliga.

Den nye aftale skaber ikke overraskende glæde hos begge parter.

– Fodbolden og 3F passer perfekt sammen. Vi står for rigtigt mange af de samme værdier. Fællesskabet og holdspillet er det, der kendetegner både os og fodbolden. Så det er et naturligt sted for os at sikre samarbejde og synlighed omkring Danmarks største arbejderidræt, siger 3F-formand Henning Overgaard og fortsætter:

– Vi har været meget glade for samarbejdet omkring 3F Superliga og med klubberne. Det giver vores medlemmer en række fordele – og som Danmarks største og stærkeste fagforening giver det os en rigtig god synlighed at være med i 3F Superliga, siger Henning Overgaard.

Thomas Christensen og Henning Overgaard ved underskrivelsen af den nye aftale. Foto: Joachim Rode

Også fra Superligaens side er der glæde over den nyligt indgåede aftale.

– Vi er superglade for at fortsætte fællesskabet med 3F. Vores partnerskab mellem Danmarks største fagforening og Danmarks største sportsturnering har fungeret utroligt godt.  Vi sætter begge fællesskab i højsædet – og er med til at samle Danmark og danskerne i det fællesskab på tværs af Danmark, lyder det fra formand i Superligaen A/S Thomas Christensen.

Hvornår starter Superligaen 2023/24? – få det fulde overblik her

3F har fra begyndelsen på samarbejdet givet sine medlemmer mulighed for at få billetter til kampene i Superligaen, ligesom medlemmer har haft mulighed for at få rabat på ledsagerbilletter.

Det har angiveligt være medvirkende til, at superligasæsonen 2022-23 har kurs mod at blive den sæson i historien, der har det højeste tilskuergennemsnit.

Ifølge Superstats.dk ligger tilskuergennemsnittet netop nu på 9.942. Det er 1.277 tilskuere mere per kamp i gennemsnit end 2008-09-sæsonen, der med et snit på 8.665 sidder på den nuværende rekord.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer