2 min læsningOfficielt: Ny assistenttræner på plads i Randers FC

Ganske som det tidligere på dagen kom frem, så har Randers FC nu præsenteret klubbens nye assistenttræner.

2 min læsning
Randers FC har i FATAH ABDIRAHMAN fundet klubbens nye assistenttræner, der vender tilbage til klubben efter otte års fravær.
Foto: Randers FC

Da Thomas Thomasberg skiftede Randers FC ud med FC Midtjylland, blev der sat gang i en rokade.

Den rokade er der nu kommet styr på i den kronjyske klub, som har hentet 31-årige Fatah Abdirahman tilbage til klubben.

Den tidligere ungdomstræner i klubben skal agere assistenttræner for Rasmus Bertelsen, der ved afskeden med Thomas Thomasberg satte sig i det ledige cheftrænersæde.

– Jeg glæder mig sindssygt meget til at vende tilbage til Randers FC og igen blive en del af en fantastisk klub, hvor jeg tidligere har haft mange gode år og tidligere har haft et godt samarbejde med Rasmus.

– Det har ikke været let at skulle forlade mit nuværende job, for jeg har udviklet mig kolossalt som person og som træner. Men da Søren Pedersen ringede og fortalte mig om planerne og vi efterfølgende havde et møde, så fandt jeg det meget interessant. Det er en spændende opgave, vi står overfor, og jeg ser frem til at blive en del af Superliga-holdets trænerteam, lyder det fra Fatah Abdirahman.

Medie: Tidligere teknisk chef i AGF er ny assistent i Randers FC

Aarhusianske Abdirahman kommer til Randers FC fra en ledende stilling på Right to Dreams akademi i Ghana.

Hos klubbens nye cheftræner er der stor tilfredshed med tilføjelsen til trænerteamet, som han har arbejdet sammen med på klubbens U15-hold for mere end otte år siden.

– Vi kender hinanden rigtigt godt fra tidligere, og jeg er virkelig tilfreds med den alsidighed, vi nu kommer til at have i trænerteamet med tilføjelsen af Fatah. Vi har Ralf Pedersen, som selv har været Superliga-spiller og er garant for den Randers FC-DNA, vi ofte taler om og de dyder, der fører med.

– Derudover har vi internt hentet talentfulde Michael Ravn op, som har nogle specielle færdigheder på den individuelle træning og nu kommer Fatah ind med nogle stærke taktiske og menneskelige kompetencer og en masse energi. Og han starter jo ikke med helt blankt papir i forhold til at være i klubben, da han tidligere har været forbi adressen. Jeg er virkelig glad for det trænerteam, vi nu har samlet, siger Rasmus Bertelsen.

Med tilføjelsen af Fatah Abdirahman ser trænerteamet i Randers FC nu således ud:
Rasmus Bertelsen, cheftræner
Fatah Abdirahman, assistenttræner
Ralf Pedersen, assistent- og transitionstræner
Michael Ravn, assistent og individuel træner
Erik Boye, målmandstræner
Tobias Elstrup, fysisk træner

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer