3F Superligaen

Medie: Tidligere teknisk chef i AGF er ny assistent i Randers FC

Randers FC har ifølge B.T. fundet sin nye assistenttræner, efter Rasmus Bertelsen tidligere på sæsonen blev forfremmet til cheftræner.

Randers FC Logo
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han har sine 31 år til trods allerede rigeligt med erfaring.

Fatah Abdirahman er ifølge B.T. ny førsteassistent i Randers FC.

Den 31-årige træner vender dermed tilbage til den klub, som han i en periode på seks og et halvt år fra 2010 til 2016 var tilknyttet i en rolle som træner på klubbens akademi.

Siden gik turen efter et år i FC Midtjylland videre til AGF, hvor han fra 2016 til 2021 bestred flere forskellige roller, som i sommeren 2021 kulminerede med topposten som teknisk direktør i klubben.

Abdirahman stoppede dog allerede efter mindre end to måneder i jobbet, og i den officielle udmelding lød det dengang:

– Efter at have været i jobbet i nogle måneder har jeg kunnet mærke, at jeg savner at være mere på banerne og have en tættere kontakt til spillerne. Det er i øjeblikket ikke muligt, og derfor skilles vi som gode venner, lød det fra Fatah Abdirahman.

Fatah Abdirahman blev i 2021 den yngste træner i dansk historie, der opnåede UEFA Pro Licens, som er den højeste træneruddannelse i Danmark og Europa.

29 år og den yngste dansker med Pro Licens: Stræber altid efter det højeste

I januar sidste år blev den dengang 30-årige aarhusianer ansat som Head of Academy Coaching hos Right to Dream, der også står bag FC Nordsjælland, og siden har han været at finde på organisationens akademi i Ghana.

Nu vender han altså tilbage til Randers FC, hvor han skal indgå i et trænerteam med cheftræner Rasmus Bertelsen, transitions- og assistenttræner Ralf Pedersen, fysisk træner Tobias Elstrup samt målmandstræner Erik Boye.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P