2 min læsningMedie: Barca varm på vild byttehandel med Ansu Fati

En ganske opsigtsvækkende byttehandel kan være under opsejling mellem FC Barcelona og Premier League-klubben Wolves.

2 min læsning
Den spanske storklub FC Barcellona skulle angiveligt være klar til at sende Ansu Fatio til Wolves, hvis de får Ruben Neves retur.
Foto: Ritzau/Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Hans frikøbsklausul lyder angiveligt på én milliard euro.

FC Barcelona skrev i 2021 under på en seksårig kontraktforlængelse med Ansu Fati, som dengang blev regnet som en af klodens mest lysende talenter.

I samme ombæring blev frikøbsklausulen indsat i den i dag 20-årige spaniers kontrakt, ligesom han overtog nummer 10 fra selveste Lionel Messi.

Nu lader det dog til, at Ansu Fati kan have kurs mod Premier League.

Ifølge spanske Sport er det dog hverken Manchester City, Manchester United, Arsenal, Liverpool eller nogen af de andre engelske storklubber, der har Fati på radaren men derimod Birmingham-klubben Wolves.

Wolves har ifølge det spanske medie sendt et bud på 30 millioner euro plus midtbanespilleren Rúben Neves til FC Barcelona, og spanierne menes ikke at være afvisende.

Medie: FC Barcelona freder Andreas Christensen – skifter ikke trods økonomiske udfordringer

FC Barcelona er som bekendt i pengenød, og klubben skal gerne have penge i kassen inden juni bliver til juli.

De kommende spanske mestre har fået et påbud fra LaLiga om at skaffe 200 millioner euro inden sommer, hvis de vil gøre sig forhåbninger om at tilføje nye spillere til truppen samt få godkendt kontraktforlængelserne med særligt midtbanespilleren Gavi.

Ansu Fati menes ikke selv at være jublende ved udsigterne for at skulle repræsentere Wolves, men til gengæld er hans agent, superagenten Jorge Mendes, angiveligt mere interesseret i handlen, og han skulle således have igangsat sine forsøg på at overbevise sin klient.

Ansu Fati har godt nok spillet 31 af Barcas 33 kampe i LaLiga i denne sæson, men han er nærmest udelukkende blevet brugt som indskifter, og i gennemsnit har han fået under 40 minutter i sine 31 optrædener.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer