2 min læsningKapitaludvidelse i AaB: Vil styrke klubbens akademi

Aalborg Boldspilsklub A/S har mandag offentliggjort prospekt for en kapitaludvidelse, der løber indtil 31. maj.

2 min læsning

29,9 millioner kroner er allerede sikret via forhåndstilsagn.

Den forestående aktieemission i AaB har fortegningsret for eksisterende aktionærer, og det er blandt andet herfra de forhåndstilsagnet på 29,9 millioner kroner kommer fra.

Det er dog har den nye tyske storaktionær, SSE22, der med 14.880.000 kroner står for næsten halvdelen af forhåndstilsagnet til gengæld for en aktieandel på 20 procent i den nordjyske klub.

Nu står det klart, hvad AaB vil bruge de penge, som en kommende aktieemission, vil bibringe klubben.

Provenuet fra emissionen skal styrke AaB’s kapitalberedskab, og så skla der investeres i klubbens akademi – AaB Akademiet.

– Planlægningen af fremtiden for det nye AaB er i fuld gang, og vi er glade for den enorme opbakning, vi møder fra både eksisterende og kommende aktionærer i vores klub.

– Vi mener, at fremtiden – ikke mindst med tilførslen af nye sportslige kompetencer – ser lys ud, og det er fremdeles vores plan, at AaB også fremover skal være en markant faktor i dansk fodbold, hvilket skal ske ud fra en styrkelse af AaB Akademiet, siger bestyrelsesformand Niels David Nielsen.

AaB’s bestyrelsesmedlem forklarer ansættelser: Begynder med børnefodbold

Muligheden for tegning af aktier begynder mandag den 15. maj og foregår indtil onsdag den 31. maj klokken 17.

I AaB-bestyrelsen håber de på yderligere opbakning frem mod kapitaludvidelses.

– Det er meget positivt, at vi allerede har opnået et forhåndstilsagn på knap 30 mio. kr., og vi håber, at så mange som muligt vil bakke op om AaB og den præsenterede model, så vi sammen kan stå stærkest muligt i bestræbelserne på at indfri vores ambitioner og skabe stolthed og glæde i Nordjylland, slutter Niels David Nielsen.

Mål og Highlights: AaB ødelægger AC Horsens og åbner nedrykningskampen

AaB er i skrivende stund fortsat at finde under nedrykningsstregen i Superligaen, men søndagens storsejr over AC Horsens gav fornyet optimisme i den nordjyske klub.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer