1 min læsningÉt mål i sæsonen: Wolves vil forlænge med Costa

Det er ikke ligefrem hans evne til at score mål, der angiveligt har fået Wolves til at finde fyldepennen frem.

1 min læsning
Til trods for at han kun har scoret én gang i sæsonens første 23 kampe, så vil Wolves angiveligt gerne forlænge kontrakten med Diego Costa.
Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

1.236 minutter, 23 kampe, ét mål.

Sådan lyder statistikken indtil videre for Diego Costa, der sidste efterår overraskede de fleste, da han skrev under på en kontrakt med Wolves.

Costa kom til Premier League-klubben, efter han i mere end otte måneder havde stået uden kontrakt som følge af kontraktophævelsen i brasilianske Atlético Mineiro i januar sidste år.

Den brasilianskfødte spanier blev ikke brugt specielt meget under Wolves-manager Bruno Lage først på sæsonen, men da Julen Lopetegui i november overtog managerrollen fik piben en anden lyd.

Diego Costa har startet de seneste seks kampe i Premier League, hvor Wolves med fire sejre stort set har sikret sig overlevelse.

I midten af april scorede Costa sit første mål for Wolves i 2-0-sejren over Brentford, men selvom statistikkerne ikke ligefrem er imponerende, så står Wolves ifølge spanske AS klar med en kontraktforlængelse.

Medie: Barca varm på vild byttehandel med Ansu Fati

Costa spiller lige nu på en kontrakt, der løber til slutningen af denne sæson, og det skulle være en tilsvarende étårig kontrakt, som Wolves er interesseret i at skrive med spansk-brasilianeren denne sommer.

Lopetegui er ifølge den spanske avis begejstret for Costa, men det er dog ikke så meget det, der tidligere i karrieren var den 34-årige angribers helt store trademark – nemlig målscoringer, der har aftvunget Lopeteguis respekt.

Den tidligere Real Madrid-træner menes at kunne lide Costas mentalitet og den erfaring, han bibringer det relativt unge Wolves-mandskab.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer