1 min læsningOmoijuanfo forklarer succes: Alle trækker i samme retning nu

Brøndby har nu vundet flere kampe under Jesper Sørensen, end de har tabt, og det var efter nederlaget mod Randers for to uger siden, at holdet slog ind på den nye - og succesfulde - kurs, forklarer viceanføreren.

1 min læsning
Brøndby Ohi Omoijunafo forklarer, hvorfor holdet i de sidste to kampe er gået fra banen med en sejr; Nu trækker hele holdet i samme retning.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Det har i dén grad været svingende præstationer og resultater.

Brøndby har under den nye cheftræner, Jesper Sørensen, haft både op- og nedture, men søndag blev det til en 1-3-sejr i Randers, og den sejr kommer ovenpå en 0-1-sejr over ærkerivalerne fra F.C. København.

Derfor er stemningen også efter bare to kampe vendt på hovedet i klubben, men faktisk var det efter 0-4-nederlaget til netop Randers forud for sejren i Parken, at truppen satte sig ned og besluttede sig for at ændre tingenes tilstand.

– Vi havde en snak efter Randers-kampen, og der bestemte vi, at vi var på et sted, hvor vi er nødt til at gøre tingene lidt enklere og bygge selvtillid og selvfølelsen op igen. Det var ikke noget problem; Alle var enige, nu trækker vi alle sammen i samme retning, forklarer viceanfører Ohi Omoijuanfo til Discovery+ og uddyber:

– Før var der lidt for mange tanker og nogle, der ville spille på én måde, og andre der ville spille på en anden måde, men nu er vi alle sammen et hold, og det kan man se i de seneste to kampe, lyder det fra nordmanden.

Brøndby fik revanche mod Randers efter Mathias Kvistgaarden-show

Brøndby har med søndagens sejr i Randers blot ét point op til netop Randers på femtepladsen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer