1 min læsningMål og Highlights: Se historiske Harry Kane holde liv i Tottenhams top 4-drømme mod Crystal Palace

Harry Kane skrev ny Premier League-historie, da Tottenham lørdag sejrede med 1-0 hjemme mod Crystal Palace.

1 min læsning
Mål og Highlights Tottenham-Crystal Palace, Premier League højdepunkter.
Foto: Isabel Infantes/AFP/Ritzau Scanpix

Harry Kane scorede kampens eneste mål, da Tottenham lørdag sejrede med 1-0 hjemme mod Crystal Palace.

Målet blev sat ind på et hovedstød – noget, som ikke ligefrem er nyt for Harry Kane. Det er således 10. gang i sæson, at Harry Kane har headet bolden i mål. Det er første gang i Premier Leagues historie, at en spiller har scoret 10 hovedstødsmål i samme sæson.

Det var samtidig Harry Kanes mål nummer 209 i Premier League, og han overhaler dermed Wayne Rooney blandt de mest scorende spillere i den bedste engelske rækkes historie. Harry Kane er nu den næstmest scorende spiller i Premier League-historien, kun overgået af Alan Shearer, som nettede 260 gange.

Tottenham 1-0 Crystal Palace (Harry Kane, 45+1′):

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer