2 min læsningUniteds Shaw optimistisk trods nederlag: Vi SKAL i Champions League!

Trods Manchester Uniteds nederlag torsdag til Brighton tror Luke Shaw fortsat på, at klubben kvalificerer sig til Champions League.

2 min læsning
Luke Shaw tror fortsat på, at Manchester United kvalificerer sig til Champions League.
Foto: Reuters/Paul Childs.

Det er i Manchester Uniteds egne hænder – Champions League kvalifikationen.

Med fire point ned til Liverpool FC og en kamp i hånden er der gode muligheder for, at Manchester United ender på den adgangsgivende fjerdeplads i Premier League.

Men torsdag aften led klubben et nederlag ude mod Brighton efter et straffespark i kampens tillægstid. Uniteds Luke Shaw er dog fortsat optimistisk om mulighederne for kvalifikation til Champions League næste sæson.

– Vi har en kamp i hånden, og vi har naturligvis ikke andet valg end at komme i Champions League, fordi vi vil Champions League så meget. Og denne klub er nødt til at være der, siger den engelske back til klubbens hjemmeside.

Mål og Highlights: Se Brighton sikre alle tre point med kampens sidste spark mod Manchester United

Torsdagens nederlag på 1-0 til Brighton skete, efter VAR fandt frem til, at Luke Shaw havde hånd på bolden i eget felt, hvorefter hjemmeholdets Alexis Mac Allister omsatte på straffespark. Shaw mener, at klubben har brug for at få point på kontoen i en fart.

– Hvis vi fortsætter med at gøre sådan (tabe, red.), så skal vi kæmpe for det. Men det er stadig i vores hænder, siger han og fortsætter:

– Vi ved, hvad vi skal gøre – vi har kun så få kampe tilbage, og vi har brug for resultater hurtigt.

Følg Campo på Facebook

Manchester United er som nævnt på fjerdepladsen, mens Brighton med sejren og to kampe færre end United og en kamp mindre end Liverpool også kan komme i spil til fjerdepladsen. I skrivende stund har klubben fra den engelske sydkyst otte point op til fjerdepladsen.

Medie: United har engelsk PL-angriber på blokken – og det er ikke Kane

Næste opgave for Manchester United er udekampen mod West Ham søndag. Der er kick off på London Stadium klokken 20.00, og du kan se opgøret på See og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer