1 min læsningBjelland om forlængelse: Lyngby eller stop

Andreas Bjelland har netop forlænget aftalen med Lyngby. Forsvarsprofilen forklarer, at det sker på baggrund af beslutningen om at fortsætte karrieren.

1 min læsning
Andreas Bjelland ville ikke fortsætte karrieren i en anden klub end Lyngby.
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix 2022.

Karrierestop?

Det var den eneste anden overvejelse, Andreas Bjelland havde, inden han fredag forlængede aftalen med Lyngby Boldklub.

Der var nemlig ikke andre klubber, den tidligere landsholdsspiller ville fortsætte karrieren hos, fortæller han i forbindelse med den 1 år lange forlængelse med superligaklubben.

– For mig var det udelukkende et spørgsmål om, hvorvidt jeg skulle fortsætte karrieren og ikke et spørgsmål om, hvorvidt det skulle være i Lyngby Boldklub, siger Andreas Bjelland til klubbens hjemmeside og fortsætter:

– Lyngby Boldklub er det eneste rigtige sted for mig, og jeg føler stadig, at jeg kan bidrage. Da det først stod klart, at jeg skulle fortsætte, var jeg ikke i tvivl om, at jeg skulle forlænge min aftale her. Jeg er rigtig glad for den nye kontrakt, og jeg glæder mig til den kommende tid.

Andreas Bjelland vendte tilbage til Lyngby i sommeren 2021 på et lejeophold fra F.C. København efter mange år i andre klubber både herhjemme og udenlands. Lejeaftalen blev sidste sommer skiftet ud med en permanent kontrakt med de kongeblå.

Indtil nu har Bjelland optrådt 79 gange for Lyngby Boldklub. Derudover har han spillet 29 kampe på det danske A-landshold siden debuten i 2010.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer