2 min læsningWilshere var på tegnebrættet til trænerrolle i AGF: Vi havde seriøse samtaler

I AGF var der seriøse samtaler med Jack Wilshere, da klubben fyrede David Nielsen sidste sommer.

2 min læsning
Jack Wilshere var meget interesseret i trænersituationen i AGF, og klubben havde seriøse samtaler med ham om en trænerrolle.
Foto: Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

Helt præcist hvilken rolle, han var tiltænkt, kommer han ikke ind på.

AGF-sportsdirektør, Stig Inge Bjørnebye, er dog ikke bleg for at indrømme, at klubben sidste sommer havde seriøse samtaler med Jack Wilshere i forhold til at indsætte ham i en trænerrolle i klubben.

Der har næppe været tale om en rolle som direkte aftager for David Nielsen, der sidste sommer stoppede i AGF efter det, klubben selv kalder ‘enighed om samarbejdsophør’, men englænderen viste stor interesse for trænerfaget.

– Han var meget interesseret i trænergerningen. Han var interesseret i vores akademi, og han var interesseret i vores trænersituation, da David Nielsen forlod os.

– Vi havde seriøse samtaler om at passe ham ind i en trænerrolle, men så kom Arsenal-muligheden. Det [job] ville han gerne have, hvilket var forståeligt, fortæller Stig Inge Bjørnebye til Tribal Football.

Jobbet i Arsenal har Wilshere stadig, og han står til dagligt i spidsen for klubbens U18-mandskab.

Opskriften på succes: Ungdomstræneren Wilshere vil lade sig inspirere af Arsenal-legende

Jack Wilshere kom til Aarhus og AGF i februar 2022, og han nåede i alt 14 kampe i den hvide trøje, hvor han i gennemsnit spillede lidt over en halvleg per kamp.

Selvom han i de 14 kampe ikke nåede at smage sejrens sødme i den danske klub, så fortryder Stig Inge Bjørnebye ikke, at de dengang hentede den tidligere engelske landsholdsprofil til klubben.

– Planen drejede sig hele tiden om de ting, vi vidste om Jack. Vi vidste, at hvis han var den person, som vi troede han var, så kunne det kun være til gavn for holdet. Ikke bare på banen, men også i omklædningsrummet i forhold til kultur. Men han var skadet, så det var en meget vanskelig tid for klubben, lyder det fra Bjørnebye.

31-årige Jack Wilshere står foruden 14 kampe i den danske Superliga notoret for i alt 182 kampe i den engelske Premier League, hvor størstedelen kom i Arsenal, mens han også nåede at repræsentere West Ham og Bournemouth.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer