3 min læsningOfficielt: Anfører og klubmand forlænger i Viborg

Superligaens øjeblikkelige nummer tre, Viborg FF, har onsdagen præsenteret en kontraktforlængelse med klubbens anfører.

3 min læsning
Viborg har torsdag forlænget kontrakten med anfører og midtbaneprofilen Jeppe Grønning til sommeren 2026.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Viborg FF har onsdag forlænget kontrakten med anfører Jeppe Grønning.

Den snart 32-årige midtbanespiller har skrevet under på en kontrakt til sommeren 2026, og dermed forlænger han sin kontrakt med to sæsoner.

– Jeg er selvfølgelig både glad og stolt over at forlænge mit samarbejde med klubben, og der var ikke nogen tvivl om, at det er sådan, det skal være, lyder det fra Grønning.

Den treårige kontraktforlængelse er et tydeligt bevis på, at Grønning nu dedikerer resten af sin karriere til klubben, som han kom til i sommeren 2012.

– Jeg har længe været sikker på, at det er her, jeg skal spille min karriere færdig, og det er den nye aftale også et bevis på. Jeg er helt bevidst om, at når man er fyldt 31 år, så hænger de længere kontrakter ikke på træerne, så jeg er især også glad for den tillid, jeg bliver vist, og det er en kæmpe motivation for mig for at blive ved med at gøre en forskel i de kommende års udvikling, lyder det fra Grønning.

Sportschef: Jeppe stiller krav – den anfører vi har brug for

Med undtagelse af grundspillets sidste kamp mod F.C. København, hvor han sad ude med karantæne, har Jeppe Grønning spillet alle Viborgs kampe i denne sæsons superligasæson.

Her har klubben fra den midtjyske domkirkeby gang i en historisk sæson, der for første gang i klubbens historie kan ende med at byde på medaljer. Det betyder dog ikke, at klubbens fulde potentiale endnu er nået.

– Vi har set de seneste år, hvor stærkt udviklingen kan gå, og jeg tror helt sikkert på, at der er endnu flere skridt at tage både for mig personligt og for klubben, og det glæder jeg mig til at være med til, siger Jeppe Grønning.

Jeppe Grønning har, med undtagelse af den førnævnte kamp mod F.C. København, startet samtlige 27 superligakampe for Viborg, og kun to gange er han blevet udskiftet.

Viborg-profil færdig i klubben til sommer

Fynboen Grønning kom til Viborg fra FC Fyn i sommeren 2012. I foråret 2014 var han udlejet til naboerne fra Hobro IK, som han var med til at rykke op i Superligaen, hvorefter han returnerede til Viborg, som havde taget turen den modsatte vej ned i NordicBet Ligaen.

Allerede den kommende sæson var Grønning dog med til at rykke tilbage i Superligaen med Viborg, som vandt NordicBet Ligaen foran blandt andre AGF.

Netop AGF er Viborg og Grønnings næste modstander, når aarhusianerne byder indenfor til sæsonens fjerde indbyrdes opgør. Med to nederlag og en uafgjort har Viborg fortsat til gode at slå rivalerne.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer