1 min læsningViborg-profil færdig i klubben til sommer

Viborg FF melder mandag, at de ikke er kunnet nå til enighed med sin hollandske profil.

1 min læsning
Viborg mister en af sine store profiler i Clint Leemans
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Han har været hos de grønblusede siden august 2021, men til juli slutter det.

Superligaens tredjeplads meddeler mandag eftermiddag, at de ikke når til enighed med hollandske Clint Leemans, der dermed stopper ved kontraktudløb 1. juli.

– Jeg er rigtig glad for Viborg og har haft en fantastisk tid her med mange store oplevelser. Det er en god klub og et godt hold, men jeg har fået en stor mulighed udenfor Danmark, jeg gerne vil forfølge. Jeg bliver 28 år til efteråret, så jeg skal selvfølgelig også tænke på fremtiden og derfor er beslutningen blevet sådan, forklarer Clint Leemans.

Den 27-årige hollænder kommer ikke nærmere ind på, hvad den mulighed indebærer.

Midtbanespilleren, der i 2021 kom gratis til Viborg fra PEC Zwolle, har dog været glad for sin tid i domkirkebyen i det midtjyske.

– Jeg vil gerne takke alle fansene for opbakningen, men inden jeg slutter min tid her, er mit eneste fokus at være med til at skrive historie med VFF, afslutter Leemans.

Clint Leemans har tidligere i karrieren været forbi hollandske klubber som PSV, Zwolle, De Graafschap, Waalwijk og Venlo, og skiftet til Viborg var således hans første møde med fodbolden udenfor Hollands grænser.

I Viborg er det forud for sæsonens sidste fem kampe blevet til i alt 69 kampe med 10 mål og otte assist til følge.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer