2 min læsningHiljemark håber på en bedre præstation: Vi ser det som en gave

Selvom AaB stadig er i overhængende nedrykningsfare i Superligaen, så har de torsdag aften mulighed for at spille sig pokalfinalen.

2 min læsning
AaB cheftræner Oscar Hiljemark håber på en bedre præstation fra sit mandskab til aftenens kamp mod Silkeborg i pokalsemifinalen.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Efter 1-1 i første opgør i Silkeborg er kampen om en plads i pokalfinalen helt åben.

AaB har fordel af hjemmebane, når de torsdag aften tager imod Silkeborg til returopgøret, og selvom de to hold har mødt hinanden to gange, og to gange spillet uafgjort, indenfor de seneste 13 dage, så kommer de til kampen med hvert sit udgangspunkt.

Silkeborg har ikke længere det store at spille for i Superligaen, hvor det senest blev til et 3-0-nederlag til FC Midtjylland. AaB jagter overlevelse i Superligaen og vandt sin seneste kamp 1-0 over Lyngby. Det betyder dog ikke, at AaB’s midlertidige cheftræner var tilfreds med præstationen.

–  Jeg håber, at vi kan levere en bedre præstation end senest. Nu fik vi tre point senest, men vi vil selvfølgelig gerne spille bedre og give tilbage til fansene, der kommer og kigger, siger Hiljemark til AaB’s egne kanaler.

Mens AaB stadig har fire point op til overlevelse i Superligaen, så har det altså sæsonen igennem set markant bedre ud i pokalturneringen, og derfor går nordjyderne ind til aftenens kamp med et særligt mindset.

– Jeg ser det mere som en gave – en mulighed og en chance for, at vi sammen kan gøre noget stort, fremfor at hvis vi skulle tabe kampen, at man så er ekstremt skuffede, fordi det aldrig er sjovt at tabe en kamp.

Mål og Highlights: Se Silkeborg udligne til sidst – helt lige til returkampen mod AaB i semifinalen

– Tværtimod er det sådan, at hvis vi vinder kampen, så har vi alle muligheder for at opnå noget stort sammen, og det er sådan vi ser på det. Vi kigger på det på en positiv måde, og vi ser på kampen som en gave og mulighed for at gøre noget positivt sammen, lyder det fra Hiljemark.

Kampen mellem AaB og Silkeborg sparkes igang klokken 17:30, og den kan ses på DR2.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer