International Fodbold

Uhre og Philadelphia tabte Champions League-semifinale til landsmænd

Der bliver ikke nogen Champions League-finale for Mikael Uhre og Philadelphia Union, der natten til onsdag røg ud til lændsmændene fra Los Angeles.

Mikael Uhre og Philadelphia Union tabte natten til onsdag til landsmændene fra LAFC i CONCACAF Champions League semifinalen.

Ligesom det var tilfældet i MLS-finalen sidste år, blev LAFC endestationen for Philadelphia Union.

Det var en ren amerikansk semifinale i den Nord- og Mellemamerikanske udgave af Champions League, da vestkystklubben Los Angeles FC natten til onsdag tog imod Mikael Uhre og østkystklubben Philadelphia Union.

Første opgør på den amerikanske østkyst var endt 1-1, så alt var åbent i returopgøret i Englenes By.

Allerede efter et kvarter kom hjemmeholdet foran. Føring varede langt ind i anden halvleg, og efter en times spil måtte Mikael Uhre forlade banen, da han blev offer for en taktisk indskiftning.

Holdkammeraten og forsvarsspilleren Olivier Mbaizo fik sit andet gule kort, og så var det danskeren der blev ofret på taktikkens alter.

Amerikansk ekspert: Uhre kan skifte tilbage til sommer

Overtallet udnyttede LAFC ved at gøre det til både 2-0 og 3-0 i kampens sidste ti minutter.

Carlos Vela og LAFC skal nu op imod Velas mexicanske landsmænd fra enten Tigres UANL eller Club Leon, som mødes i den anden semifinale. Første opgør endte med en 2-1-sejr til Tigres, og returopgøret spilles i Leon natten til torsdag.