2 min læsningAmerikansk ekspert: Uhre kan skifte tilbage til sommer

Der kan meget vel vente et skifte væk fra Philadelphia Union allerede til sommer for Mikael Uhre.

2 min læsning
Den tdiligere Brøndby- og Sønderjyske-angriber Mikael Uhre kan anigiveligt være på vej til et skifte tilbage til Europa til sommer.
Foto: Mitchell Leff/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Efter lidt over et år i USA, kan eventyret nærme sig en ende for Mikael Uhre.

Den 28-årige angriber var i sidste sæson med til at spille Philadelphia Union helt til MLS-finalen, hvor det dog blev til et nederlag til Los Angeles FC.

I denne sæson har Uhre kun scoret i én af Unions i alt ni kampe, og klubben fra Pennsylvania er med en øjeblikkelig 10. plads i MLS’ Øst-konference langt fra sidste sæsons blændende form.

Selvom Uhre ikke selv har ramt en formmæssig guldåre, så går det igen hos hele holdet, og det kan ende med at sende Uhre hjem mod Europa allerede til sommer.

– Uhre scorede to mål mod Montreal i marts, men han virker ude af form i øjeblikket. Han leder efter noget kontinuitet i sine præstationer i øjeblikket, men hele holdet ser ud til at være under niveau.

– Jeg er ikke sikker på, at han er et godt match for Philadelphia, og et skifte til sommer ville på ingen måde overraske mig. Hans agent har også været ude og hinte, at han godt kunne skifte tilbage til Europa, siger den tidligere amerikanske landsholdsspiller Eric Wynalda ifølge Action Network.

Uhre om tiden i USA: Min kone blev truet med en pistol

Philadelphia Union har kun to sejre i sæsonens første syv MLS-kampe, og selvom Uhre ganske rigtigt scorede to gange mod Montréal i marts, så tabte Union alligevel kampen til canadierne med 3-2.

FØLG CAMPO.DK PÅ FACEBOOK – KLIK HER 👇🏼

Følg Campo på Facebook

– Mikael Uhre er en ret unik case for Philadelphia, fordi klubben slet ikke har samme kvalitet, som de havde i sidste sæson. Det kan sagtens være en slags tømmermænd, fordi de stadig er knuste efter nederlaget i finalen.

– Philadelphias træner Jimmy Curtin har gjort det meget klart, at det bliver en lang sæson for klubben, og at de er nødt til at forbedre sig meget, lyder deyt fra Wynalda.

Mikael Uhre står noteret for i alt 15 scoringer i 39 kampe for klubben fra ‘Philly’.

Uhre har kontrakt med Philadelphia til og med hele 2024. Derudover har klubben en option på yderligere ét år.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer