International Fodbold

Medie: Messi tilbudt gigantkontrakt i Saudi-Arabien – men ikke af en klub

Lionel Messi skulle angiveligt have fået tilbudt en kontrakt, der vil gøre ham til verdens bedst betalte fodboldspiller.

Der var ingen kontakt mellem Lionel Messi og FC Barcelona i forbindelse med argentinerens besøg i byen.
Foto: Damien Meyer/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det er nok gået de færrestes næse forbi, at Lionel Messi har været en smuttur i Saudi-Arabien. Noget, der har kostet ham en suspendering i PSG.

Noget tyder dog på, at han ikke blot besøgte golfstaten for at hygge sig med familien.

Det engelske medie The Telegraph kan nu berette om, at den argentinske troldmands besøg også handlede om et muligt forestående skifte til den saudiarabiske liga. Et skifte, der vil gøre ham til den bedst betalte fodboldspiller i verden.

Ifølge mediet, er Messi blevet tilbudt en aftale, hvor han vil tjene lige omkring 2,7 milliarder kroner om året. Det er næsten dobbelt så meget som Cristiano Ronaldo tjener i Al Nassr, hvor han får omkring 1,4 milliarder kroner årligt.

The Telegraph skriver derudover, at regeringen i Saudi-Arabien vil lave en aftale med Lionel Messi, før han får styr på, hvilken klub han skal tørne ud for.

De har forsøgt at få en kommentar både fra Messis bagland og fra den saudiarabiske regering, men uden held.

Medie: Messi er færdig i PSG

De fleste gik nok i den tro, at med Ronaldos skifte til Al Nassr, så havde vi set det sidste opgør mellem Cristiano Ronaldo og Lionel Messi, men nu kan det altså komme på tale igen, såfremt Messi tager imod vanvidsaftalen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P