2 min læsningHelveg fortsætter i OB efter sommerferien

OB-legenden Thomas Helveg har i denne sæson fungeret som ressourcetræner i sin tidligere klub, og den rolle fortsætter han i.

2 min læsning
Den tidligere OB- og landsholdsprofil, Thomas Helveg, fortsætter efter sommerferien som ressourcetræner i Sin tidligere klub OB.
Foto: OB

Egentlig var han kun ansat for denne sæson, men nu bliver aftalen forlænget.

Den tidligere landsholdsspiller, Thomas Helveg, er blevet enig med OB om fortsætte i rollen som ressourcetræner i den kommende sæson.

– Jeg ser vores setup i OB som værende rigtig stærkt, og jeg er faldet rigtig godt ind i min rolle i klubben. Derfor glæder det mig rigtig meget, at jeg har fået muligheden for at fortsætte i denne dygtige og kompetente gruppe, siger Thomas Helveg.

Jobbet som ressourcetræner har i denne sæson indebåret, at Helveg to-tre gange om ugen har hjulpet til i en støttefunktion og som supplement til trænerteamet.

Den tidligere højreback, der står noteret for i alt 108 landskampe for det danske A-landshold er selv glad for at fortsætte i rollen, men der er også tilfredshed hos klubben.

Thomas Helveg tilbage i OB

– Thomas har en personlighed, der sammen med hans erfaring og kompetencer passer rigtig godt ind i trænerkonstellationen og den træningsrutine, vi ønsker at have i Ådalen. Derfor er jeg meget glad for, at vi er blevet enige om at forlænge samarbejdet, siger fodbolddirektør Björn Wesström, der er fodbolddirektør i OB.

Helveg nåede i alt 176 optrædener for OB, ligesom han undervejs nåede at repræsentere Udinese, AC Milan, Inter, Norwich og Mönchengladbach.

Støvlerne blev lagt på hylden for den i dag 51-årige fynbo ved nytår mellem 2010 og 2011, efter han sæsonen forinden havde været med til at vinde sølv for fynboerne i Superligaen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer