2 min læsningAncelotti efter nyt nederlag: Spillernes hoveder er et andet sted

Real Madrid tabte tirsdag 2-0 til Real Sociedad, og dermed er de forsvarende mestre reelt ikke længere kandidater til at genvinde titlen.

2 min læsning
Real madrid er ude af den spanske mesterskabskamp, men Carlo Ancelotti håber at se anden motivation i Copa del Rey og Champions League.
Foto: Vincent West/Reuters/Ritzau Scanpix

Det kan blive endnu en magisk sæson i Real Madrid.

Sæsonen igennem har det i højere eller mindre grad sejlet for kongeklubben i den spanske liga, og tirsdag blev det til sæsonens syvende nederlag, da Real Sociedad var for stor en mundfuld.

Kongeklubben kan nemlig allerede lørdag sikre sig historiens 20. Copa del Rey-titel, når de på Estadio de La Cartuja i Sevilla møder Osasuna i finalen. Bare tre dage senere står den på den første af to semifinaleopgør i Champions League mod Manchester City.

De to kampe har ifølge cheftræner, Carlo Ancelotti, ligget i baghovedet på spillerne undervejs i tirsdagens kamp mod Real Sociedad.

– Jeg er sikker på, at vi kommer til at se et andet hold med den største fokus og motivation i de to næste kampe. en trup der praktisk talt er 100 procent klar til at vinde Copa del Rey og kæmpe for at nå Champions League-finalen.

– [Nederlaget] er ikke ideelt for os i forhold til forberedelserne til det, der kommer, men det står ret klart, at spillerne i hovederne er på vej mod lørdagens finale og også mod semifinalen. Det har indflydelse på ens koncentration i kampene, og når man ikke er fokuseret, ender man med at give mål væk, lyder det fra Carlo Ancelotti.

Real Madrid-boss: Vi leder IKKE efter Benzema-erstatning

Den sejrsvante italiener er klar over, at motivation ikke er noget, man bare kan tænde og slukke, men han mener alligevel, at netop hans mandskab har noget særligt.

– Motivation er selvfølgelig ikke som et lys, men det her hold er ret specielt i den henseende, lyder det fra Ancelotti.

Real Madrid har vundet Champions League i fem af de seneste ni sæsoner, men selvom de går ind til semifinalen som forsvarende vindere, så har bookmakerne dem alligevel som underdogs i det direkte møde med engelske Manchester City.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer