2 min læsningMedie: Leeds fyrer manager – Gammel kending er allerede på plads

Ifølge flere engelske medier har Leeds tirsdag fyret manager Jaci Gracia, og spanierens afløser er også allerede på plads.

2 min læsning
Ifølge flere engelske medier har Leeds fyret manager Javi Gracia, og klubben har Sam Allardyce klar som afløser.
Foto: Andrew Couldridge/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

12 kampe er det blevet til for Javi Gracia, men mere bliver det ikke til.

Den 53-årige spanier er ifølge blandt andet BBC tirsdag blevet fyret i Leeds, ligesom også klubbens fodbolddirektør, Victor Orta, er en færdig mand.

Gracia blev hentet til i slutningen af februar, hvor han skulle afløse amerikanske Jesse Marsch på posten som manager.

Efter 12 kampe er det dog ikke lykkes Gracia at rette op på Marsch’ dårlige sæsonstart, og kun på grund af en bedre målscore end Nottingham Forest er Leeds at finde over nedrykningsstregen.

For Leeds resterer der fire kampe i denne sæsons Premier League, og de fire kampe er der angiveligt også allerede styr på – i hvert fald når det kommer til, hvem der skal stå i spidsen for holdet.

Officielt: Jesse Marsch er færdig i Leeds

Ifølge stort set alle engelske medier er det nemlig lidt af en gammel kending af Premier League, der hentes ind til endnu en tur i manegen.

Sam Allardyce ventes allerede tirsdag at blive præsenteret som Leeds’ forhåbede redningsmand.

Allardyce har stået uden job, siden han i juni 2021 blev fyret efter en elendig periode hos West Bromwich, hvor det kun blev til fire sejre i 26 kampe i Premier League og i FA Cuppen.

Leeds’ resterende kampprogram ser, for et nedrykningstruet mandskab, decideret forfærdeligt ud. I den kommende weekend skal de på besøg hos de forsvarende mestre fra Manchester City, mens de tre øvrige kampe byder på opgør mod Newcastle, West Ham og Tottenham.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer