4 min læsningJesper Hansen efter forlængelse: Har svært ved at få smilet af munden

AGF-målmand Jesper Hansen har svært ved at slippe af med det smil, der har bredt sig ud over hans ansigt midt i en både succesfuld og begivenhedsrig forårssæson.

4 min læsning
Jesper Hansen har svært ved at tørre smilet af munden midt i en forårssæson, der både byder på godt spil, gode resultater og en kontraktforlængelse.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Gode præstationer, gode resultater, clean sheet-rekord og kontraktforlængelse.

Der er måske ikke noget at sige til, at AGF’s Jesper Hansen i disse dage er en ganske tilfreds mand.

Den 38-årige målmand spiller på et formstærkt mandskab, der for længst har indfriet sæsonmålsætningen om top-seks, og så har han netop forlænget sin kontrakt med yderligere ét år i Aarhus.

– Det er dejligt at høre fra klubbens side, at de også er glade, og jeg har fået mange positive beskeder fra fans, som er glade. Det her forår har en glad og positiv ’vibe’ både for mig personligt, men også for holdet og klubben, så det er svært at få smilet væk fra munden, siger Jesper Hansen mandag til campo.dk.

Jesper Hansen og AGF begynder efter weekendens 0-1-sejr over FC Nordsjælland så småt at kunne gøre sig forhåbninger om medaljer, og derudover har Hansen på en personlig note sat rekord som den målmand, der har flest clean sheets i Superligaens historie – en rekord han søndag udvidede i Farum.

Bjørnebye om forlængelse med Jesper Hansen: Passer perfekt til vores værdier

Alligevel kom kontraktforlængelsen i AGF først med to måneder til kontraktudløb, men det lægger Jesper Hansen ikke selv det store i.

– Uden at vide det præcist, så skulle AGF nok lige se, hvordan det her forår forløb i de første runder, og så er der bare gået noget tid med de første kampe, og så kom det sådan lidt sent i gang. Jeg har haft god ro i maven og en god følelse af, at det nok skulle lykkes, så at det har taget noget tid, det har sådan set ikke påvirket mig overhovedet, forklarer Jesper Hansen.

Jesper Hansen har i denne sæson taget sig af samtlige 2.430 spilleminutter i Superligaen for AGF, og trods en, i fodboldmæssig forstand, forholdsvis fremskreden alder, så har han ingen planer om at ændre på sine personlige ambitioner frem mod næste sæson.

Officielt: AGF forlænger med Jesper Hansen

– Mit mindset er uændret. Jeg vil kæmpe alt hvad, jeg har lært og kan for at spille så meget som muligt i næste sæson også. Så må vi se, hvad der sker løbende, og hvordan transfervinduet forløber. Det vigtigste for mig var, at jeg kunne fortsætte i AGF, for jeg er glad for at være her og mega positivt i forhold til vores proces og fremtid. Det er fedt at være en del af, og jeg er bare glad for at kunne være en del af det i næste sæson også, forklarer Hansen, der også har helt styr på, hvad han på et personligt plan skal have ud af næste sæson.

– Jeg får forhåbentlig flere kampe, udbygger clean sheet rekorden og fortsætter den gode stime. Så kan jeg bidrage med at være en erfaren spiller på et hold, som også har brug for nogle, der har prøvet noget, lyder det fra Jesper Hansen.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Jesper Hansen har altså allerede sat sig på rekorden for flest clean sheets i Superligaens historie, men han kan også kravle markant op ad listen over spillere med flest kampe i den bedste danske række.

Lige nu rækker Hansens 368 kampe, ifølge Superstats, til en foreløbig niendeplads, men allerede i denne sæson kan han, såfremt han også spiller sæsonens sidste fem kampe, overhale både Nicolai Stokholm, Michael Hansen og Mogens Krogh.

Bliver det også til fuld spilletid i næste sæson, kan Jimmy Nielsen, Jakob Poulsen, Per Nielsen og Hans Henrik Andreasen også alle få baghjul, og så vil Rasmus Würtz være eneste spiller, der har flere kampen end Jesper Hansen. Würtz’ rekord lyder på 452 kampe, mens Jesper Hansen altså potentielt kan nå op på 405 kampe ved udgangen af næste sæson.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer