2 min læsningBjørnebye om forlængelse med Jesper Hansen: Passer perfekt til vores værdier

Jesper Hansen fortsætter som minimum én sæson yderligere i AGF, for selvom han har rundet 38, så passer han perfekt til AGF, lyder vurderingen.

2 min læsning
Jesper Hansen sætter høje standarder i AGF, siger klubbens sportschef
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Han sidder allerede på rekorden for flest clean sheets, og den rekord får han rig mulighed for at udbygge.

127 af slagsen er det indtil videre blevet til for Jesper Hansen i 364 superligakampe, og så resterer der endda fem kampe i denne sæson og potentielt 32 kampe i næste sæson.

Jesper Hansen har nemlig forlænget sin kontrakt med AGF, så den nu først udløber i sommeren 2024.

– Jesper har været en god sidste skanse for os i sin tid i AGF og han har haft en rigtig flot sæson, hvor han også har skrevet sig ind i historiebøgerne. Selv om han er har lang erfaring og mange kampe bag sig, er han stadig en meget ærgerrig spiller, der fortsat er i en flot fysisk form og som passer godt på sig selv. Så vi er meget glade for, at Jesper kan se sig selv i AGF i yderlig en sæson, siger sportschef i AGF, Stig Inge Bjørnebye, der også roser Hansens indflydelse på truppen og på sine holdkammerater.

– Jesper Hansen sætter en høj standard for sig selv og for sine holdkammerater, og han har en stærk vindermentalitet og en seriøsitet om sit fag, der passer perfekt ind i vores værdier, og på den måde er han en inspiration for – ikke bare resten af målmands-gruppen, men for hele vores trup, siger Stig Inge Bjørnebye.

Hansen om forlængelse: Jeg har det rigtig godt fysisk

Ifølge superstats.dk står Jesper Hansen efter AGF’s 0-1-sejr i Farum søndag altså noteret for i alt 127 clean sheets. Dermed har han holdt målet rent i lidt over hver tredje superligakamp – eller 34,9 procent for at være helt præcis.

Med søndagens udbygning af rekorden har Jesper Hansen nu tre clean sheets mere end Mogens Krogh, der står noteret for 124 clean sheets – Den legendariske Brøndby-målmand har dog spillet to kampe mere end Jesper Hansen.

Silkeborg-målmand, Nicolai Larsen, er den eneste aktive superligamålmand i top-10 over målmænd med flest clean sheets. 32-årige Larsen har med sine 79 clean sheets hele 48 op til Jesper Hansen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer