2 min læsningBrøndbys derby-helt: Vi tror på Jesper Sørensens projekt

Ohi Omoijuanfo blev den store helt for Brøndby søndag aften, men han sender roser videre til særligt holdkammeraten Mads Hermansen.

2 min læsning
Brøndbys målscorer mod FC København, Ohi Omoijuanfo, siger, at truppen tror på cheftræner jesper Sørensens projekt.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Brøndby kan næppe nå hverken medaljer eller europæisk deltagelse.

Alligevel fik klubben fra den københavnske vestegn søndag sæsonens, måske, største optur, da de slog de evige rivaler på eget græs.

I Parken vandt Brøndby nemlig 0-1 over F.C. København, og ud over at kunne være med til at kaste grus i københavnernes mesterskabsmaskineri, så kan resultatet også kan sejren også være starten på en ny optur under cheftræner Jesper Sørensen.

– Der har været en periode med meget frustration, men at vi klarer at slå tilbage på den her måde, det er helt fantastisk. Det er nemt at grave sig dybt ned, men det gjorde vi ikke. Vi har tro på Jesper [Sørensen] og hele støtteapparatets projekt, og det her er virkelig noget at bygge videre på, så nu skal vi bare fortsætte sådan her, sagde Ohi Omoijuanfo til Brøndby TV.

Mål og Highlights: Se Brøndby slå F.C. København i Parken efter straffesparksredning

For Brøndbys vedkommende kunne sejren og de tre point let være blevet vekslet til et enkelt point, men det stod målmand Mads Hermansen i vejen for, da han tog straffesparket fra Denis Vavro to minutter før tid.

– Det er måske lidt ’cocky’ at sige, men jeg var ikke overrasket, for jeg ved, hvor god Mads er i de situationer. Han har vist det før, sidst mod FC Nordsjælland.

– Vi ved, at selvom straffe er en stor chance, så har vi en stor tro på, at Mads kan tage dem der, og det gjorde han; En fantastisk redning, hvor han oven i købet holder fast i bolden, så en fantastisk målmand, som jeg er ekstremt fornøjet over at have her, og så må vi se, hvor længe det bliver ved, lyder det med et smil fra søndagens derby-matchvinder.

Brøndby har ti point op til Viborg FF på Superligaens tredjeplads. Der resterer fem kampe, herunder endnu et derby, når Brøndby Stadion lægger græs til sæsonens fjerde derby den 14. maj.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer