1 min læsningAgesen om Leemans-stop: Vi har gjort, hvad vi kunne

Viborgs sportsdirektør, Mads Agesen, har gjort hvad han kunne, for at få hollandske Clint Leemans til at forlænge, men nu står det klart, at parterne ikke når til enighed.

1 min læsning
Viborg FF's sportsdiretør, Mads Agesen, har ikke kunnet nå til enighed med hollandske Clint Leemans, som dermed stopper i klubben til sommer.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix & Viborg FF.

Det har ikke været på grund af mangel på vilje.

Sådan lyder det mandag fra Viborg FF’s sportschef, Mads Agesen, der ikke desto mindre må se de grønblusede miste sin store midtbaneprofil, Clint Leemans, efter sæsonen.

– Det har været et langt forløb og vi har haft mange samtaler med Clint omkring en mulig forlængelse, men nu står det endeligt klart, at vi ikke når til enighed om en ny aftale.

– Vi har gjort, hvad vi kunne for at forlænge, men han ønsker noget andet og derfor stopper han her efter sæsonen. Clint har gjort det rigtig godt for VFF, og nu skal han sammen med holdet sørge for at få sluttet sæsonen godt af, inden vi siger farvel, siger sportschef Mads Agesen.

Clint Leemans fortæller selv, at han har fået en mulighed udenfor Danmark, og det er årsagen til, at han ikke har ønsket at forlænge i domkirkebyen. Det kan du læse mere om her:

Viborg-profil færdig i klubben til sommer

Clint Leemans kom til Viborg i august 2021, og dermed når han lige knapt to år i Danmark, da hans nuværende kontrakt udløber 30. juni.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer