2 min læsningAaB præsenterer ny sportsdirektør og sportsligt setup

Fodboldklubben AaB kæmper om overlevelse i Superligaen, og nu præsenterer klubben helt nyt sportsligt setup.

2 min læsning
Ole Jan Kappmeier
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

AaB har i en periode været uden en klar sportslige ledelse.

Men nu har klubben styr på det sportslige setup. AaB præsenterer ny sportsdirektør og sportsligt setup, skriver klubben mandag morgen.

Ole Jan Kappmeier bliver sportsdirektør og vil udgøre et sportsligt hjerte i AaB sammen med teknisk chef James Gow, akademichef Jacob Larsen og scouting- og rekrutteringshef Julius Nagel, lyder det i en pressemeddelelse fra AaB.

Den tyske  aktionærgruppe Sports Strategy Excellence 22 investerede tidligere på foråret i AaB, og gruppen har også tidligere indsat den forhenværende Premier League-spiller Thomas Hitzlsperger samt Jan Peters i bestyrelsen.

Nu rykker flere tyskere så ind på ledelsesgangen.

Ole Jan Kappmeier vil som sportsdirektør fra 1. juni udgøre direktionen i AaB sammen med økonomichef og midlertidig administrerende direktør Jesper Dalum.

Kappmeier har tidligere været projektkoordinator for den tyske storklub Hamburger SV, hvor han var ansvarlig for ‘den strategiske og konceptuelle udvikling i Hamburger SV’s ungdomsafdeling’, skriver AaB.

– Vi er glade for at det nye sportslige setup efter et grundigt forarbejde sammen med folkene fra SSE 22 nu er kommet på plads. På kort sigt er målsætningen selvfølgelig stadig at sikre os fortsat eksistens i 3F Superligaen og kvalificere os til pokalfinalen, men med nyansættelserne har vi tilføjet sportslige kompetencer, som kan medvirke til, at også vi bliver succesfulde i fremtiden, lyder det fra klubbens bestyrelsesformand Niels David Nielsen.

Mål og Highlights: Se AaB slå Lyngby på fræk Panenka-scoring

James Gow, der altså bliver teknisk chef, har tidligere været ansat hos Liverpool FC gennem 13 år, hvor han har stået for fokus på talentudvikling.

Scouting- og rekrutteringschef Julius Nagel har har arbejdet fire år for som Head of Scouting for Puma, hvor han ifølge AaB har opbygget et stort internationalt netværk.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer