1 min læsningTottenham-spiller sender advarsel til United: Flammen brænder i os til det sidste

Tottenham jagter Manchester United i kampen om top fire i Premier League. En kamp, der for alvor starter for dem torsdag aften, hvor netop Manchester United kommer på besøg.

1 min læsning
Clement Lenglet, Tottenham, Premier League
Soccer Football - Premier League - Tottenham Hotspur v West Ham United - Tottenham Hotspur Stadium, London, Britain - February 19, 2023 Tottenham Hotspur's Son Heung-min celebrates scoring their second goal with Harry Kane and Clement Lenglet Action Images via Reuters/Paul Childs EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Et nederlag på 1-6 i weekenden til Newcastle slår ikke Tottenham ud. Tværtimod.

I hvert fald ikke, hvis man skal tro Tottenham-forsvarsspilleren Clement Lenglet.

Han har nemlig forud for holdets kamp mod Manchester United torsdag aften fortalt, at han og resten af Spurs-mandskabet er sultne efter at vise, at det pinlige resultat var en enlig svale.

Derfor sender den franske forsvarsspiller, der er lejet i Barcelona, også en advarsel til Erik ten Hags tropper forud for kampen.

– Vi er nødt til at ændre vores mindset. Efter et stort nederlag, er det her en ny mulighed for os og vi er klar til at kæmpe for at finde de rigtige løsninger, så vi slår United.

– Det er den første finale for os. De er lige nu i top fire, men de skal kæmpe indtil det sidste for at blive der.

– Vi er nødt til at vise intensitet og aggresivitet i kampen. Lige fra det første fløjt og frem til det sidste, så vi kan vise vores fans og alle andre, at vi stadig er i live, og at flammen inde i os brænder til det sidste, siger Lenglet.

Ny Tottenham-manager bekymrer sig ikke om Kane: Spekulationer er spekulationer

Tottenham har ikke vundet på hjemmebane mod United siden januar 2018, men de har brug for alle tre point i dag, da de inden opgøret er seks point bag De Røde Djævle.

Opgøret spilles klokken 21.15 og kan ses på See og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer