2 min læsningNeestrup efter nederlag: Det irriterer mig grænseløst

F.C. Københavns cheftræner var bestemt ikke tilfreds med 3-2-nederlaget til FC Nordsjælland onsdag aften, for københavnerne var klart bedst i store del af kampen.

2 min læsning
F.C. Københavns cheftræner Jacob Neestrup er bestemt ikke tilfreds med nederlaget i den første pokalsemifinale mod FC Nordsjælland.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Det er stadig helt åbent, men FC Nordsjælland tog første stik.

Det må være ræsonnementet for begge mandskaber, efter F.C. København onsdag aften kom fra Farum med et 3-2-nederlag i første opgør af pokalsemifinalen.

Spørger man i F.C. København-lejren, så er følelsen dog helt entydigt, at de skulle have haft mere med fra Right to Dream Park.

– Det irriterer mig grænseløst, at vi har tabt i dag, for jeg føler virkelig, at vi skal vinde den her kamp.

– Vi fik en god start, men efter vi kom bagud, så haltede vi lidt, men fra 20. minut til de udligner, så er vi virkeligt gode og klart bedst. Vi har massiv overvægt af spillet, og vi skaber mange chancer, og så er det skuffende for mig, at vi helt unødvendigt taber på to hjørnespark, når vi har præsteret så godt, siger cheftræner Jacob Neestrup.

Mål og Highlights: Se FC Nordsjælland slå F.C. København i første pokalsemifinale

F.C. København har i forvejen både Davit Khocholava og Nicolai Boilesen ude med skader, så da Valdemar Lund måtte udgå med en skade onsdag, var det københavnernes eneste reelle midterforsvarer, Denis Vavro, der dannede makker til den normale højreback Kevin Diks.

– Det var selvfølgelig ikke planen, at Valdemar skulle udgå, men uden at jeg kender en nærmere status, så tror jeg ikke, at det er noget, der holder ham ude på søndag, lyder det fra Neestrup.

F.C. København møder søndag ærkerivalerne fra Brøndby hjemme i Parken, inden der torsdag i næste uge er returkamp mod FC Nordsjælland. Mandag om 11 dage skal de forsvarende mestre så atter til Farum, når FC Nordsjælland venter i Superligaen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer