1 min læsningGuardiola bekræfter: City-profil misser braget mod Arsenal

Manchester City-manager Pep Guardiola bekræfter, at Nathan Aké ikke er klar til onsdagens direkte mesterskabsduel mod Arsenal.

1 min læsning
Nathan Aké misser braget i Premier League mellem Manchester City og Arsenal.
Foto: Reuters/Ritzau Scanpix

Nathan Aké har i denne sæson spillet sig ind som en fast del af Manchester Citys startellever.

Her er den 28-årige hollænder blevet brugt som både venstreback og midtstopper af Pep Guardiola.

Derfor er det også noget af en bet, at Manchester City-manageren nu har bekræftet, at Nathan Aké ikke bliver klar til onsdagen direkte duel om det engelske mesterskab mod Arsenal.

Nathan Aké pådrog sig en skade i baglåret, da Manchester City for en uge siden spillede returopgøret mod Bayern München i Champions League-kvartfinalerne.

– Han er forhåbentlig snart tilbage, men i morgen (onsdag, red.) er han ude, lød det fra Pep Guardiola på tirsdagens pressemøde ifølge Goal.com, hvor den spanske manager i øvrigt også fik sået tvivl om, hvorvidt Nathan Aké når at blive klar til Champions League-semifinalen mod Real Madrid.

– Vi skal nok finde den rette spiller til at afløse ham, det er jeg ikke i tvivl om. Vi skal nok stille med 11 spillere, lød det videre fra Guardiola.

Arteta om Haaland inden gyser: Hans tal tåler ingen sammenligning – men holdet er også sat op omkring ham

Nathan Aké står i denne sæson noteret for 36 kampe for Manchester City.

Kampen mellem Manchester City og Arsenal bliver fløjtet i gang på Etihad Stadium onsdag klokken 21.00 og kan ses på See og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer