FC Barcelona kom i klemme mod Rayo Vallecano

FC Barcelona kunne onsdag aften tage et gevaldigt skridt mod klubbens 27. spanske mesterskab, men de dummede sig mod Rayo Vallecano.

FC Barcelona formåede ikke at udnytte Real Madrids nederlag tidligere på ugen, da de selv tabte til Rayo Vallecano.

FC Barcelona snublede i Madrid.

Mesterskabet kommer næppe i fare, men Xavi og FC Barcelona led ikke desto mindre en bet sent onsdag aften.

Uden danske Andreas Christensen i kamptruppen tabte LaLigas tophold nemlig 2-1 til Madrid-klubben Rayo Vallecano.

FC Barcelona kunne ellers have udnyttet Real Madrids 4-2-nederlag i Girona tirsdag til at øge afstanden til ærkerivalerne til hele 14 point, men ligesom det var tilfældet tirsdag for FC Barcelona, så var der altså lokal hjælp til Real Madrid onsdag.

Av av av! Real Madrid slagtet af Girona-topscorer

Det var Alvaro Garcia, der efter 19 minutters spil bragte Rayo Vallecano foran 1-0, og i anden halvleg gjorde den tidligere Real Madrid-ungdomsspiller, Francisco ‘Fran’ García, det til 2-0.

Da Robert Lewandowski efter 83 minutter fik reduceret til 2-1, troede de fleste, at gæsterne ville indlede et afsluttende stormløb på Rayo-målet, men stormløbet udeblev helt og aldeles, og Rayos sejr kom aldrig for alvor i fare.

Trods onsdagens nederlag har FC Barcelona fortsat 11 point ned til Real Madrid på LaLigas andenplads.