1 min læsningNørgaard bliver ikke klar til Chelsea

Brentford-manager Thomas Frank kunne tirsdag give en opdatering på landsholdsspilleren Christian Nørgaard.

1 min læsning
Christian Nørgaard er skadet i akillessenen og misser opgøret mod Chelsea onsdag
Foto: Ritzau Scanpix /REUTERS/David Klein

Danske Christian Nørgaard bliver ikke klar til Brentfords kamp onsdag.

Brentford skal bare en smuttur mod øst, hvor Chelsea hjemme på Stamford Bridge tager imod London-konkurrenterne, men det bliver altså uden den danske viceanfører.

– Christian [Nørgaard] er ikke til rådighed. Han har nogle problemer med sin akillessene, som de prøver at få bugt med, lød det tirsdag fra Brentford-manager Thomas Frank.

Den danske manager kunne ikke umiddelbart svare på, hvor længe skaden holder den danske landholdsspiller ude.

– Nej jeg ser bare på den første kamp, som vi skal forberede os på, og der er han ude. Så må vi se efter det. Det ligger endnu ikke fast, hvor længe det vil vare, lød det fra Frank.

Christian Nørgaard måtte tidligere på sæsonen sidde over hele 10 Premier League-kampe i træk. Dengang var det også problemer med akkillessenen, der drillede den 29-årige dansker.

Mål og Highlights: Se Brentford smide tre point på gulvet hjemme imod Aston Villa

Siden han den 12. november gjorde comeback for Brentford i 1-2-sejren over Manchester City har han spillet alle Brentfords efterfølgende 17 ligakampe fra start.

‘Nør’ gik ud ved pausen i Brentfords kamp mod Aston Villa lørdag.

Brentfords danske manager kunne på pressemødet forud for kampen mod Chelsea desuden fortælle, at tyske Kevin Schade, der ligeledes så ud til at forlade kampen mod Aston Villa med en skade, er klar igen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer