Tidligere Spurs-spiller vidne til 5-0 massakre: Hvordan kan jeg være uden kontrakt?

Tottenham Hotspur tabte 6-1 søndag aften mod Newcastle, og allerede efter blot 21 minutters spil var gæsterne fra London bagud med 5-0. Det chokerer en af holdets tidligere spillere.

Newcastle 5-0 mod Tottenham mål og highlights, Premier League højdepunkter.

Udtrykket at blive skilt ad kender de fleste fodboldspillere.

Og kender du det ikke, kan du med fordel se første halvleg mellem Newcastle og Tottenham Hotspur søndag aften.

Her scorede Newcastle fem mål i løbet af de første 21 minutter, og Tottenhams spillere lignede mest af alt et ungdomshold, der allernådigst havde fået adgang til førsteholdets træningsanlæg.

På St. James Park havde den engelske tv-kanal Sky Sports inviteret den tidligere Spurs-spiller Danny Rose i studiet. Rose har været uden kontrakt siden han fik ophævet sin kontrakt med Watford sidste år.

Og den hurtige højreback havde efter kampen svært ved at forstå, hvad han havde været vidne til.

– Der har været så mange fejl, og det eneste, jeg har tænkt i hele første halvleg, er, hvordan kan det være, at jeg er arbejdsløs? At være bagud 5-0 efter 21 minutter er uhørt for en klub, der er så stor en klub, sagde Rose.