1 min læsningSchmeichel før FA Cup-finalen: Kan ikke matche os med City… men..

Peter Schmeichel var søndag eftermiddag ekspert for BBC, og efter Manchester Uniteds sejr i semifinalen af FA Cuppen, vurderede han sin tidligere klubs chancer i finalen mod bysbørnene fra City.

1 min læsning
Manchester United, Brighton, FA Cup
Foto: Ritzau Scanpix /Adrian DENNIS / AFP

Optakten til FA Cup-finalen laver næsten sig selv.

De to Manchester-klubber mødes i FA Cup-finalen i juni, hvilket står klart efter weekendens semifinaler på Wembley.

Manchester City jagter ‘The Treble’, da de også kan sikre sig såvel mesterskabet i Premier League som Champions League, og det bliver en voldsom opgave for Manchester United at måle sig med de lyseblå kolleger i Manchester.

Det siger Peter Schmeichel efter søndagens sejr på straffespark mod Brighton.

– Os fra Manchester United hævder faktisk, at vi er den største klub i verden, og så skal du også konkurrere på det aller, allerhøjeste niveau, lyder det fra den tidligere målmand hos Manchester United, der også vogtede målet på det danske landshold i 129 kampe.

Mål og Highlights: Se Manchester United sparke sig i FA Cup-finalen efter straffesparkssejr over Brighton

– Lige nu skal du se på, hvad Manchester City har, og det kan vi ikke matche i øjeblikket. Vi er på vej. Det er en fantastisk mulighed for at gå ud og måle dig med et af de bedste hold i verden, lyder det endvidere fra Schmeichel til engelske BBC.

DU KAN FØLGE CAMPO.DK PÅ FACEBOOK OG FÅ NYHEDER I DIT FEED. KLIK HER! 👇🏼

Følg Campo på Facebook

Manchester United vandt søndag efter straffesparkskonkurrence over Brighton, og Manchester City vandt lørdag 3-0 mod Sheffield United.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer