2 min læsningSabbi lavede en ‘Nani’: Kun udfaldet er forskelligt

OB's Emmanuel Sabbi lignede længe en mand, der havde scoret kampens første mål mandag, men efter fire minutters VAR-tjek, blev hans scoring annulleret for offside.

2 min læsning
OB's Emmanuel Sabbi kom til at stjæle en scoring fra sin holdkammerat, som så endte med at blive annulleret for offside.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Der var hele tre sekvenser i opspillet, der skulle tjekkes igennem.

OB troede længe, at de havde bragt sig foran 1-0 i mandagskampen mod Lyngby, men i sidste ende blev Emmanuel Sabbis scoring annulleret.

Med hælen ekspederede amerikaneren bolden det sidste stykke vej over mållinjen, men VAR-gennemgangen viste, at bolden kom fra holdkammeraten Bashkim Kadrii og ikke fra Lyngbys Lucas Hey.

Kadriis berøring havde efter alt at dømme været nok til at sende bolden over stregen, og da Sabbi satte hælen på bolden ‘stjal’ han således både scoringen fra sin holdkammerat og fra holdet.

Det betyder dog ikke, at Sabbi efterfølgende fortryder.

– Nej det er fodbold. Hvis han (Lyngby-forsvareren, red.) rammer den, så er der mål. Det er bare udfaldet, der er forskelligt. Det var min holdkammerat, der rammer bolden, det kunne jeg ikke rigtigt se, jeg kæmpede bare for bolden.

– Som fodboldspiller er ens første reaktion at sparke bolden i nettet. Jeg så, at bolden var løs, og der var noget klumpspil foran mål, og min umiddelbare reaktion var at sparke den i mål, sagde Sabbi efter kampen til Viasat.

Du kan se hele situationen her:

Senere i kampen blev Bashkim Kadrii selv skurk, da han brændte det straffespark, som Emmanuel Sabbi havde fremtvunget.

Til trods for de to uheldige situationer fik OB et enkelt point med fra mandagens kamp mod Lyngby, da de kom tilbage efter at have været bagud 0-2.

Mål og Highlights: Gummiben hos Lyngby sikrer OB-comeback i pointdeling

Emmanuel Sabbis offsidescoring vil for nogle bringe minder om venskabskampen mellem Portugal og Spanien i 2010, hvor Cristiano Ronaldo på fremragende vis snød halvdelen af det spanske forsvar, inden han med ydersiden elegant lagde bolden over Iker Casillas i det spanske mål.

Målet blev dog aldrig anerkendt, da Ronaldos tidligere Manchester United-holdkammerat, Nani, netop som bolden var på vej ind over stregen satte brystet på bolden og stjal scoringen. Også her var problemet, at Nani var offside.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer