2 min læsningRiemer efter frygtelig sæsonafslutning: Et ar dybt ind i hjertet!

Anderlecht og Brian Riemer sluttede sæsonen i Belgien af med en 11. plads, hvilket er langt under standard for storklubben. Nu undskylder den danske træner.

2 min læsning
Brian Riemer og Anderlecht har skuffet denne sæson
Foto: Ritzau Scanpix/ Johan Eyckens / Belga / AFP

Anderlecht med danske Anders Dreyer i startopstillingen er færdig for denne sæson.

Og det på mest skuffende vis. Holdet, der trænes af danske Brian Riemer, tabte med 3-2 på hjemmebane mod KV Mechelen, og nu har Anderlecht ikke flere kampe i indeværende sæson.

Nederlaget giver traditionsklubben en 11. plads i tabellen, hvilket også resulterer i, at Anderlecht ikke kommer til at spille europæisk fodbold i næste sæson.

Noget der går den danske træner på!

– Alt gik godt indtil målet vi fik imod os”, sagde Brian Riemer efter kampen til Nieuwsbald.

– Og for det, der skete efterfølgende, må vi give vores dybeste undskyldning til alle fans. Det var pinligt. Jeg tager ansvar for denne sæson, siger Brian Riemer, selvom han først overtog tøjlerne i Anderlecht umiddelbart efter VM-pausen i december.

Inden verdensmesterskaberne fyrede klubben den belgiske træner Felice Mazzu, som stod bag den dårlige sæsonstart, Riemer altså ikke kunne rette op på.

DU KAN FØLGE OS PÅ FACEBOOK OG FÅ NYHEDERNE DIREKTE I DIT FEED!

Følg Campo på Facebook

– Mange mennesker arbejdede her, og alle er ansvarlige. Os alle. Det er der ingen undskyldninger for, det er ikke godt nok. Vi skal turde se kritisk på alles rolle: Min, Jesper Fredbergs, stabens, spillernes… Jeg vil bruge hver time i de kommende måneder på at rydde op i det hele. Jeg kan garantere dig, at jeg heller ikke kommer til at sove meget i de kommende uger. Det her er et ar, der går dybt ind i mit hjerte, sagde Riemer endvidere ifølge lokalavisen.

Anderlecht røg ud af kvartfinalen i Conference League i den forgangne uge, hvor klubben samlet set tabte til hollandske AZ Alkmaar.  

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer