Mål og Highlights: Se Leicester tage livsvigtig sejr over Wolves efter ‘VK’s første PL-assist – nu over nedrykningsstregen!

Victor Kristiansen kunne notere sig for sin første assist i Premier League, da han lørdag var med til at hive en livsvigtig sejr i land for Leicester. Se alle mål og highlights inde i artiklen.

Leicester-Wolves mål og highlights, Premier League højdepunkter.

Leicester fik langt om længe brudt stimen af nederlag, da de lørdag tog imod Wolverhampton hjemme og sejrede med 2-1.

Her så det ellers skidt ud Leicester, da gæsterne bragte sig i front allerede efter 13 minutter. 10 minutter før pausen fik Leicester dog bragt balance i regnskabet, da Kelechi Iheanacho sparkede et straffespark i mål.

Et kvarter før slutfløjt spillede Victor Kristiansen en afgørende rolle, da han kunne notere sig for sin første assist i Premier League med oplægget til Timothy Castagnes sejrsmål. Med pointtab til både Everton og Nottingham Forest er Leicester nu lige akkurat kravlet over nedrykningsstregen.

Leicester 0-1 Wolves (Matheus Cunha, 13′):

Leicester 1-1 Wolves (Kelechi Iheanacho, 36′):

Leicester 2-1 Wolves (Timothy Castagne, 75′):