Premier League

Trænerbombe! Nagelsmann trækker sig fra ræset om at blive Chelsea-manager

Ifølge den normalt pålidelige transferjournalist Fabrizio Romano, har Julian Nagelsmann meddelt Chelsea, at han ikke ønsker at være deres næste manager.

Soccer Football - Champions League - Bayern Munich Press Conference - Allianz Arena, Munich, Germany - March 7, 2023 Bayern Munich coach Julian Nagelsmann during the press conference REUTERS/Angelika Warmuth
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Siden fyringen i Bayern München, har de fleste i fodboldverdenen ventet på, at Julian Nagelsmann skulle præsenteres som ny manager i Chelsea.

Det lader dog ikke til at ske. I hvert fald ikke, hvis man skal tro Fabrizio Romano.

Han skriver nemlig, at Nagelsmann har valgt at trække sig kapløbet, efter han har holdt flere møder med Chelsea omkring jobbet og fremtiden.

Rygterne har ellers været mange og vedholdende om, at Nagelsmann var Chelseas klare førsteprioritet, og klubben også var klar til at betale Bayern det, de ønskede for ham.

Det ser dog ud til ikke længere at være aktuelt, hvorfor Chelsea må se sig om efter andre løsninger.

En af disse kunne være den tidligere Tottenham- og PSG-manager, Mauricio Pochettino, der angiveligt også har været til samtaler med Chelsea-ledelsen, ligesom Luis Enrique eftersigende også har en stor stjerne hos Chelsea-ejer, Todd Boehly.

Transferjournalist: Ny manager i spil til Chelsea-job

Indtil sæsonafslutningen er det dog Frank Lampard, der står i spidsen for The Blues. Noget han hidtil har gjort i fire kampe, hvilket har kastet fire nederlag af sig.

Det skal han og truppen forsøge at få vendt rundt, når de onsdag spiller hjemme på Stamford Bridge mod Brentford.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P