Premier League

Transferjournalist: Ny manager i spil til Chelsea-job

Chelsea skal til sommer finde en ny permanent manager, efter de for nogle uger siden fyrede Graham Potter - nu er et nyt navn kommet i puljen.

Mauricio Pochettino, Chelsea, Premier League
Soccer Football - Champions League - Group A - Paris St Germain v Manchester City - Parc des Princes, Paris, France - September 28, 2021 Paris St Germain coach Mauricio Pochettino REUTERS/Gonzalo Fuentes
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Julian Nagelsmann, Luis Enrique, Zinedine Zidane, Diego Simeone eller…

Mange navne er i spil, når snakken falder på den kommende manager for Chelsea.

Nu mener den italienske transferjournalist Fabrizio Romano at vide, at London-klubben har taget kontakt til den tidligere Tottenham- og PSG-manager, Mauricio Pochettino.

Dermed er klubben angiveligt i kontakt med både den argentinske manager, der på nuværende tidspunkt er arbejdsløs, og den tidligere Bayern München-cheftræner Julian Nagelsmann.

Chelseas amerikanske ejer, Todd Boehly, skulle ifølge Romano have været i München onsdag aften for at overvære kampen mellem Bayern München og Manchester City, men samtidig også med den agenda, at diskutere en eventuel overgangssum til den tyske klub, såfremt Chelsea ønsker at købe Nagelsmann fri af kontrakten.

For selvom den tyske cheftræner er fortid i klubben, er han stadig på kontrakt, da Bayern betaler hans løn forsat. Derfor er Chelsea nødsaget til at købe ham fri, hvis valget falder på ham.

Mål og Highlights: Brændt straffe og rødt kort, da Manchester City spillede sig i semifinalen mod Bayern München

Netop Nagelsmann skulle også stadig favoritten til at lande jobbet hos The Blues, men ifølge Fabrizio Romano, vil Chelsea forsætte samtalerne med Pochettino, da de vil være helt sikre på at den næste manager er den rigtige for mange år.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P