1 min læsningJuventus’ 15 point: Mourinho havde set den komme – Det er trods alt Italien

AS Roma træner José Mourinho havde allerede for to uger set, at Juventus formentlig ville få de 15 fratrukkede point tilbage.

1 min læsning
AS Roma cheftræner, José Mourinho, havde set den komme, at Juventus ville få de 15 point tilbage, som de fik fratrukket tidligere på sæsonen.
Foto: Alberto Lingria/Reuters/Ritzau Scanpix

Det der lignede en sikker plads i top-fire, er nu markant mere tvivlsom.

AS Roma og den portugisiske træner, José Mourinho, er som følge af de 15 point, som Juventus torsdag fik tilbage, rykket ned på fjerdepladsen i Serie A.

Nu venter der i sæsonens sidste otte ligakampe et hundeslagsmål med AC Milan, og tildels Inter, om den fjerde og sidste italienske billet til Champions League i næste sæson.

Allerede den 9. april viste José Mourinho dog, at han efterhånden har tilbragt en del år i støvlelandet og ved, at ikke alle beslutninger er endegyldige.

– Vores tredjeplads? Er vi sikre på, at Juventus ikke har 59 point? Vi er trods alt i Italien, lød det dengang fra Mourinho.

Juventus havde på det tidspunkt kun 44 point, efter de tidligere på sæsonen blev fratrukket 15 point, men dem har de altså nu fået tilbage, og derfor skubber de Mourinho og Roma ned på en fjerdeplads i Serie A.

Efter AS Romas sejr over Feyenoord torsdag gentog den karismatiske portugiser sig selv:

– De 15 point tilbage til Juve? De gav dem ikke tilbage i dag men for tre måneder siden! Jeg har været i Italien i år – ikke tre dage.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer