2 min læsningF.C. København afviser: Fortsat dialog med Zeca

Tipsbladet kunne tidligere fredag berette, at F.C. København-anfører Carlos Zeca ikke ville få sin kontrakt i hovedstadsklubben forlænget. Det afviser klubben nu selv.

2 min læsning
F.C. København logo

Carlos Zeca sidder ud med en korsbåndsskade for resten af sæsonen.

Det betyder, at han ikke kommer til at spille mere i denne sæson, men det betyder ikke nødvendigvis, at han ikke kommer til at spille mere for de danske mestre.

– Lige nu er fokus for os og Zeca, at han skal blive klar til at spille fodbold igen på højt niveau, og så har vi sideløbende en dialog med ham og hans bagland om, hvad han og vi ønsker i fremtiden, siger sportsdirektør Peter Christiansen.

– Den dialog ville vi ikke have, hvis ikke vi så en mulighed for, at han fortsætter i FCK. Men da dialogen ikke er afsluttet, så ville det være forkert af os at gå mere i detaljer med den. Vi skal nok give besked, når alle er klar til det, lyder det videre fra ‘PC’.

Det var det danske medie, Tipsbladet, der tidligere fredag slog fast, at de via ‘kilder tæt på forløbet’ kunne afsløre, at Carlos Zeca ikke ville få forlænget sin kontrakt. Den historie blev grebet af flere andre danske fodboldmedier, herunder campo.dk:

Medie: Zeca har spillet sin sidste kamp for F.C. København

Nu viser ‘afsløringen’ altså ikke at holde vand.

Anføreren selv forklarer, at han lader andre om at stå for de kontraktmæssige forhandlinger med F.C. København.

– Jeg har det godt i klubben og arbejder hårdt sammen med staben for at blive klar til fodbold igen. Hvad der skal ske efter sommeren er stadig ikke besluttet, og jeg lader min agent tage sig af de ting, fordi jeg bruger mine kræfter på at genoptræne, siger Zeca.

Carlos Zeca pådrog sig i oktober sin anden korsbåndsskade præcis et år og én dag efter, at han var blevet ramt af selvsamme skade.

Carlos Zeca kom til F.C. København fra græske Panathinaikos i sommeren 2017, og i november 2019 forlængede han sin kontrakt, som altså står til at udløbe til sommer.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer