1 min læsningMedie: Zeca har spillet sin sidste kamp for F.C. København

F.C. København-anfører Carlos Zeca har formentlig spillet sin sidste kamp for hovedstadsklubben, da han ikke står til at få forlænget sin kontrakt.

1 min læsning
F.C. Københavns skadede anfører, Carlos Zeca, får angiveligt ikke forlænget sin kontrakt, som udløber til sommer.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Kamptælleren er stoppet på 193 officielle kampe, og der ser den ud til at blive.

Ifølge Tipsbladets oplysninger får F.C. København-anfører, Carlos Zeca, ikke forlænget den kontrakt, der står til at udløbe, når juni bliver til juli.

Zeca sidder lige nu ude med den anden af to korsbåndsskader, som han har været ramt af de seneste halvandet år.

Blandt andet derfor menes de forsvarende danmarksmestre ikke at ville forlænge kontrakten med den 34-årige græsk-portugiser.

Carlos Zeca var umiddelbart efter sin seneste korsbåndsskade i oktober sidste år ude at afvise, at han ville stoppe sin karriere, men nu ser det altså ud til, at den karrieren i så fald skal fortsætte et andet sted end i den danske hovedstad.

Carlos Zeca slår fast: Jeg giver ikke op

Carlos Zeca kom til F.C. København fra græske Panathinaikos i august 2017, og forud for sin bare anden sæson i klubben blev han gjort til anfører.

Carlos Zeca pådrog sig sin nuværende skade i en superligakamp mod AGF den 2. oktober. Den skade kom et år og én dag efter, at han fik en nogenlunde tilsvarende skade i en superligakamp mod AGF.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer