1 min læsningMedie: PSG vender sig væk fra Messi og mod Kane

Den franske storklub er angiveligt ved at miste tålmodigheden med Lionel Messi, og i stedet har de vendt deres opmærksomhed mod Tottenham.

1 min læsning
Den franske storklub skulle nagiveligt have rettet blikket mod Harry Kane, efter det ikke er lykkes at forlænge med Lionel Messi.
Foto: Ritzau/Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Kontraktforlængelsen med Lionel Messi trækker ud, og nu har PSG angiveligt fået nok.

I et forsøg på at booste sit angreb skulle den franske hovedstadsklub have vendt sig mod Tottenham, hvor Harry Kane igen-igen har en flot sæson.

Den 29-årige engelske landsholdsanfører er ifølge Le Parisien franskmændenes nye førsteprioritet i sommerens transfervindue.

Mens PSG altså i første omgang skulle have været mest interesseret i at forlænge med verdensmesteren Lionel Messi, så kan Kane vise sig at være et alternativ, såfremt argentineren ikke underskriver en ny kontrakt.

Det menes dog ikke at være lige op over, da PSG angiveligt vil have ham til at gå ned i løn.

L’Équipe: Messi og PSG nærmer sig skilsmisse

Hvis PSG i stedet ender med at gå efter Harry Kane, kan det vise sig at blive en dyr fornøjelse.

Først og fremmest menes franskmændene at skulle konkurrere med Manchester United om Kanes underskrift, men den kan først sættes, når forhandlingerne med Tottenham er tilendebragt.

Tottenham menes at kræve i omegnen af 100 millioner pund – cirka 845 millioner kroner – til trods for at Kane har kontraktudløb i sommeren 2024.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer