1 min læsningPogba åbner op om kidnapningsforsøg: Skyld i mine skader

Paul Pogba blev i marts sidste år udsat for at kidnapningsforsøg, hvilket han ifølge L'Équipe er blevet så påvirket af, at det har forårsaget skader og nedtur i Juventus.

1 min læsning
Paul Pogbas karriere er påvirket kraftigt af det kidnapningsforsøg, han blev udsat for i marts 2022
Foto: Ritzau Scanpix/ Alberto PIZZOLI / AFP

Paul Pogbas retur til Juventus har langt fra være den succes, italienerne forventede.

Efter den franske midtbanespillers retur til storklubben i Torino i sommer, er det blevet til meget lidt spilletid. Kun 46 minutter har den tidligere Manchester United-profil spillet for klubben i denne sæson.

I marts måned i år blev Pogba ifølge L’Équipe afhørt af politiet i forbindelse med en straffesag, der går tilbage til et kidnapningsforsøg, han blev udsat for for godt et år siden.

Her forsøgte fem personer, herunder hans egen bror Mathias, at kidnappe Pogba og ‘forsøge afpresning’. Hændelsen skete i Paris den 19. marts 2022, skriver L’Équipe.

Avisen gengiver en udtalelse fra Pogba under politiafhøringen, hvor franskmanden beskriver, hvordan overfaldet har påvirket ham.

– Det havde en stor indflydelse på min krop og mine skader, forklarer Pogba ifølge avisen, og han skulle også have afsløret, at kidnapperne forlangte…

…”13 millioner dollars for at han kunne få beskyttelse i fremtiden..” 

Paul Pogba håber at vende tilbage til torsdagens Europa League kvartfinalekamp mod Sporting. I weekenden spillede han syv minutter i 1-0-nederlaget til Sassuolo i Serie A.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer