Premier League

Manchester City stadion udvidelse – mere end 60.000 tilskuere og forbedret fanoplevelse

Manchester City har stadion udvidelse som en topprioritet. Klubben ønsker at udvide sit stadion og vil samtidig forbedre fanoplevelsen på Etihad.

Manchester City stadionudvidelse omfatter North Stand der skal huse 60.000 tilskuere fremover
mancity.com

Manchester City har stadion udvidelse som et stort indsatsområde.

Klubben har netop meddelt, at stadionet Etihad Stadium ønskes udvidet til en kapacitet på 60.000 tilskuere, og i samme ombæring skal fanoplevelsen også løftes på hele arenaen.

Klubben har tirsdag indsendt en ansøgning om byggetilladelse til Manchester City Council.

Manchester Citys planer om stadion udvidelse omfatter et storstilet arbejde med at udvide North Stand, der skal gøre større med en ekstra etage, og således have en kapacitet på over 60.000 tilskuere. 

Der vil også blive en skybar på toppen af den tribune.

– I flere måneder har vi udviklet koncepter og designs til en best-in-class fanoplevelse og underholdnings- og fritidsdestination på Etihad Stadium, og vi er glade for nu at have indsendt en planlægningsansøgning til Manchester City Council, lyder det fra klubbens Managing Director Danny Wilson.

Manchester City stadion udvidelse – større oplevelser

I forbindelse med stadion vil klubben også bygge en overdækket fanzone på ‘City Square’ med kapacitet til 3.000 mennesker, hvor klubben vil skabe et univers med mad- og drikkesteder, en ny klubbutik, et museum samt et hotel med 400 sengepladser.

Du kan se mere om projektet på klubbens hjemmeside her.

Manchester Citys stadion udvidelse vil koste mere end 300 millioner pund og vil tage mere end tre år at gennemføre. Når altså først stadion udvidelsen er blevet godkendt.

Du kan følge campo.dk på Facebook. Klik på nedenstående link 👇🏼

Følg Campo på Facebook

Lige nu har Etihad Stadium, også kaldet City of Manchester Stadium, en kapacitet på 55.000 tilskuere.

Manchester City er tidligere blevet beskyldt for at have en kedelig atmosfære på Etihad Stadium, hvilket Pep Guardiola også tidligere har kritiseret, og hvilket klubbens fans også har svaret igen på.

En Manchester City stadion udvidelse er måske løsningen på det problem.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P